Huawei: Početak Hilink ere

Huawei je najavio početak Hilink ere, strategije koja će obezbediti integrisane usluge mobilnog interneta korisnicima širom planete, a koja je u skladu sa globalnom misijom kompanije da ljudima širom planete učini dostupnom najnoviju tehnologiju.

Huawei Hilink Solution

Kako navode u kompaniji, Huawei proizvodi dizajnirani su da zadovolje i najzahtevnije korisnike, a bazirani su na inovacijama koje obezbeđuju integrisane mobilne usluge. Jedno od takvih rešenja je i platforma koja povezuje pametne kućne uređaje, a među kojima su oni za prikazivanje i čuvanje multimedijalnih sadržaja, rešenja za praćenje kvaliteta vazduha, pametne utičnice, daljinski kontrolisano infracrveno svetlo kao i pametni električni ventilator.

Među proizvodima koji su deo Huawei Hilink rešenja izloženih na CES2015 su i: Huawei MediaPad T1 i X1, prenosivi uređaj TalkBand B1, uređaj za bežični pristup internetu E5 PRO, kućni uređaj PT500 i WS331C, OTT (over-the-top) Huawei M330 i sistem kontrole nad vozilom ME909Tu-565.

 “Prethodna, 2014. godina je godina naših najvećih dostignuća. Strategija Huawei-a, fokusirana na premium proizvode, donela je izvanredne rezultate, sa porastom prodaje pametnih telefona od 30% i više od 11.8 milijardi dolara. Naši pametni mobilni uređaji Huawei P7 i Huawei Mate7 popularni su širom sveta, a u međuvremenu, Huawei je postao prva kineska kompanija koja se našla na Interbrend listi top 100 najboljih brendova u 2014. godini”, kazao je gospodin Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG.

Pročitajte i:  Uskočite u prolećno raspoloženje uz poklone koje donosi AppGallery

Richard Yu rekao je i da Huawei u budućnosti planira dalje jačanje poslovanja u segmentu pametnih telefona što podrazumeva fokusiranost na istraživanje i razvoj kao i integrisane usluge i cloud tehnologiju.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,