Huawei proglašen za najbolji inostrani brend u 2018. godini

Kompanija Huawei dobila je nagradu za nabolji inostrani brend po izboru građana Srbije za 2018. godinu i time još jednom potvrdila poziciju lidera u oblasti IT industrije.

PCPress.rs Image

Svake godine, već pet godina za redom časopis Top Serbian Brands i portal Bestofserbia.rs vrše anketu koja ispituje poverenje građana Srbije prema različitim brendovima i kompanijama u čak 50 kategorija. Istraživanje se sprovodi isključivo prema glasovima građana Srbije na osnovu nezavisne i objektivne ankete. Ovog puta ona je  sprovedena u periodu od 22. februara do 24. marta 2019. godine, na slučajnom uzorku od 2388 punoletnih građana Srbije.

PCPress.rs Image

Osnovni kriterijumi pri izboru dobitnika su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, izvrsnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Danijela Jovanović, direktor marketinga kompanije Huawei tim povodom je rekla: “Veliko nam je zadovoljstvo što ova nagrada dolazi baš od korisnika. Korisničko iskustvo se nalazi u  DNK svih uređaja koje kreiramo i unapređujemo ga sa svakim sledećim koji predstavimo na tržištu. U ovoj godini i svim koje su pred nama nastavićemo sa predanim radom kako bismo najnoviju tehnologiju stavili korisnicima na dohvat ruke i opravdali ukazano poverenje.“

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei koristi lukav trik kako bi hard diskovi trošili manje energije 
SBB

Tagovi: , , , , , ,