BIZIT plus

IFA 2017: Acer Predatori za igranje sa stilom

Kompanija Acer je od pre nekoliko godina ozbiljno krenula u ofanzivu kada su u pitanju gejmerski laptopovi i periferije, a njihove desktop konfiguracije su nam poznate i od ranije. Ovoga puta veliki deo njihovog izložbenog prostora bio je rezervisan upravo za Predator porodicu uređaja.

PCPress.rs Image

Predator Orion 9000 desktop je opremljen monstruoznim hardverom, pa je izloženi model imao 18-jezgarni Core i9, 128 GB DDR4 memorije, i dve Radeon RX Vega 64 grafike, CoolerMaster vodeno hlađenje, 3 M.2 SSD-a i Ice Tunel 2.0 rashladni sistem. Na njega je bio povezan i novi impresivni Predator X35 gejmerski monitor.

PCPress.rs Image Sa dijagonalom od 35 inča, 21:9 odnosom stranica, 3440×1440 piksela rezolucijom i blago zakrivljenim panelom ovaj monitor predstavlja sve ono o čemu gejmeri sanjaju. Naravno da su podržani NVIDIA G-Sync HDR i 200 Hz osvežavanje, a o dizajnu imamo samo reči hvale. Kada uz to dodate i mehaničku tastaturu, slušalice (Predator Galea 500) i gejmerskog miša (Predator Cestus 500), ne ogromnoj Predator podlozi, svaki gejmer bi ovako nešto poželeo u svojoj sobi.PCPress.rs Image

Pored monitora, Predator serija se hvali i novim Triton 700 laptopom sa touchpadom iznad tastature i poluprovidnim pleksiglasom sa Core i7 7700HQ procesorom, i NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikom sa 8 GB memorije u tankom aluminijumskom kućištu.

PCPress.rs ImageA tu je bio i Acer Predator X21 gejmerski laptop monstruoznih dimenzija sa mehaničkom tastaturom i velikim touchpad-om, koji se okrene i pretvori u numeričku tastaturu, za slučaj da koristite miša, a potrebno je da se bavite brojkama. Naravno, vodeno hlađenje i vrhunski hardver se podrazumevaju. Samo što sa težinom od preko 9 kg i 21-inčnim ekranom teško da se može nazvati prenosnim računarom 🙂

Više o tekstovima sa IFA sajma pogledajte u našim izveštajima.

Facebook komentari: