Zebra

IFA 2017: Acer Predatori za igranje sa stilom

Kompanija Acer je od pre nekoliko godina ozbiljno krenula u ofanzivu kada su u pitanju gejmerski laptopovi i periferije, a njihove desktop konfiguracije su nam poznate i od ranije. Ovoga puta veliki deo njihovog izložbenog prostora bio je rezervisan upravo za Predator porodicu uređaja.

Predator Orion 9000 desktop je opremljen monstruoznim hardverom, pa je izloženi model imao 18-jezgarni Core i9, 128 GB DDR4 memorije, i dve Radeon RX Vega 64 grafike, CoolerMaster vodeno hlađenje, 3 M.2 SSD-a i Ice Tunel 2.0 rashladni sistem. Na njega je bio povezan i novi impresivni Predator X35 gejmerski monitor.

Sa dijagonalom od 35 inča, 21:9 odnosom stranica, 3440×1440 piksela rezolucijom i blago zakrivljenim panelom ovaj monitor predstavlja sve ono o čemu gejmeri sanjaju. Naravno da su podržani NVIDIA G-Sync HDR i 200 Hz osvežavanje, a o dizajnu imamo samo reči hvale. Kada uz to dodate i mehaničku tastaturu, slušalice (Predator Galea 500) i gejmerskog miša (Predator Cestus 500), ne ogromnoj Predator podlozi, svaki gejmer bi ovako nešto poželeo u svojoj sobi.

Pročitajte i:  Acer žrtva ozbiljnog ransomware napada

Pored monitora, Predator serija se hvali i novim Triton 700 laptopom sa touchpadom iznad tastature i poluprovidnim pleksiglasom sa Core i7 7700HQ procesorom, i NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikom sa 8 GB memorije u tankom aluminijumskom kućištu.

A tu je bio i Acer Predator X21 gejmerski laptop monstruoznih dimenzija sa mehaničkom tastaturom i velikim touchpad-om, koji se okrene i pretvori u numeričku tastaturu, za slučaj da koristite miša, a potrebno je da se bavite brojkama. Naravno, vodeno hlađenje i vrhunski hardver se podrazumevaju. Samo što sa težinom od preko 9 kg i 21-inčnim ekranom teško da se može nazvati prenosnim računarom 🙂

Više o tekstovima sa IFA sajma pogledajte u našim izveštajima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,