BIZIT plus

IFA 2019: Lenovo najavio nove ThinkPad, Yoga i ThinkBook računare

Tokom najvećeg sajma potrošačke elektronike u svetu, kompanija Lenovo je održala svoju TechLife manifestaciju, tokom koje je predstavila niz novih proizvoda, ideja i usluga.

PCPress.rs Image

Yoga serija 2-u-1 tankih i lakih uređaja je osvežena sa čak pet novih modela: C940, C740, C640, S940 i S740. Njihove dijagonale iznose 13, 14 i 15 inča, a cene kreću od 899 evra (C740, C640 i S740), 1499 evra (C940) i 1699 evra (S740). Računare odlikuje prisustvo najnovijih Intel Core mobilnih procesora desete generacije.

PCPress.rs Image

Pored toga, kreirana je nova linija elegantnih i adaptabilnih poslovnih računara. Reč je o ThinkBook seriji, za koju proizvođač tvrdi da je kreirana u skladu sa potrebama modernih radnika, gde natpolovičnu većinu čine milenijalci i generacija Z.

PCPress.rs Image

Lenovo kaže da su ThinkBook računari odgovor na potrebe radnika koji su odrasli u digitalnom dobu, očekuju najbolje od svog računara i smatraju da bi trebali da koriste računar za sve potrebe, kako lične, tako i poslovne. Tako smo dobili ThinkBook 13S, čija cena kreće od 699 evra, ThinkBook 14 (od 675 evra) i ThinkBook 15 (od 665 evra).

Pročitajte i:  Uzbudljiva Xiaomi ponuda za sve ljubitelje tehnologije

PCPress.rs Image

Još jedna kategorija uređaja koja je osvežena jesu tableti – nije reč samo o novoj generaciji naprava, već o značajnom proširenju funkcionalnosti. Tako je, na primer, tablet serija SmartTab dobila mogućnosti da postane centar digitalnog doma i kontroler koji bi povezivao Smart Home uređaje, omogućavajući korisnicima da na jednostavan način integrišu sve što im je potrebno za digitalno doba.

PCPress.rs Image

Lenovo Yoga Smart Tab je dobio i Google Assistant podršku (od 299 evra), a tu je i pristupačni SmartTab M8 (od 149 evra), a po istoj ceni će se naći i SmartTab M10 i P10 sa Amazon Alexa podrškom.

PCPress.rs Image

Evo raznih prizora sa Lenovo ThinkLife manifestacije:

Facebook komentari: