ERP 2024

IFA 2019: Motorola najavila svoj trenutno najbolji telefon, Motorola One Zoom

Nova Motorola One Zoom je definitivno najbolji telefon u ponudi proizvođača u ovom trenutku. Kombinuje izvanredne mogućnosti snimanja sa izradom visokog kvaliteta, što ga čini jednim od interesantnijih uređaja na tržištu.

PCPress.rs Image

Motorola One Zoom se odlikuje 6.4” OLED ekranom sa 1080p+ rezolucijom. Raspolaže skenerom otiska prstiju koji je smešten ispod ekrana, a za “pogonsko gorivo” je zadužen Snapdragon 675 čipset, što znači da je, što se hardverske snage tiče, novajlija u ravni za modelom Moto Z4.

PCPress.rs Image

Ipak, glavna udarna karakteristika ovog uređaja jeste kamera sistem. Glavni senzor je Sony 48 MP sa otvorom blende od f/1.7, veličinom piksela od 0.8µm, te optičkom stabilizacijom (OIS). Drugi senzor koji se može naći na poleđini je 8 MP telefoto senzor, koji omogućava 3X optički zum, a takođe raspolaže stabilizacijom. Raskošne opcije snimanja glavnom kamerom kompletira 16 MP ultra-wide senzor (117°). To nije kraj – tu je i senzor dubine rezolucije 5 MP. Na to treba dodati i selfi kameru od 25 MP, sa veličinom piksela od 0.9µm. Ona, baš kao i glavni senzor, podržava Quad Pixel tehnologiju.

Pročitajte i:  Apple je navodno pokušavao da poveže Apple Watch sa Android-om

PCPress.rs Image

Takođe, pažnju privlači izuzetan kvalitet izrade. Motorola One Zoom je izrađena od aluminijuma serije 6000. OLED ekran je zaštićen 2.5D hemijski ojačanim staklom (Panda King), dok se na poleđini nalazi Gorilla Glass 3. Motorola je iskoristila P2i nano-coating da učini telefon otpornim na prskanje tekućinama. Takođe je zanimljivo što Motorola logo ispod kamera modula svetli, i to može da čini u različitim bojama, služeći kao svojevrsni notifikacioni LED.

PCPress.rs Image

Tu nije kraj – telefon stiže sa baterijom od 4,000 mAh, koja podržava 15W TurboPower brzo punjenje. Ono se odvija preko USB-C porta. Neke dobre stvari prosto ne treba menjati, pa tako Motorola One Zoom podržava 3.5-mm konektor za slušalice. Takođe, prisutan je i FM radio.

PCPress.rs Image

Što se hardvera tiče, telefon ima 4 GB RAM-a i 128 GB skladišnog prostora. Reč je o Dual SIM telefonu, koji ima i odvojeni slot za microSD memorijske kartice.

PCPress.rs Image

Cena i dostupnost

Novi Motorola One Zoom biće dostupan u Srbiji od 10.09.2019. po ceni od 49.990,00 RSD.

Pročitajte i:  Microsoft više neće dozvoljavati korišćenje Android aplikacija na Windows-u

Pogledajte fotografije koje smo snimili tokom premijere ovog telefona na IFA 2019 sajmu:

Facebook komentari: