BIZIT plus

Igra koja je preuzela prvo mesto od Animal Crossing

Igra Animal Crossing: New Horizons postala je popularna početkom pandemije, u vreme kada su igrači poželeli optimizam u igranju, te scenarije u kojima nema stresa, krvi i nasilja. Tako se brzo popela na prvo mesto na Nintendo Switch eShop listi najprodavanijih igara, ali se čini da je vreme da tron prepusti novim igrama.

PCPress.rs Image

Brzo po objavljivanju igra je dospela u sam vrh pomenute liste, da bi se na kratko našla na drugom kada se pojavila igra Minecraft Dungeons, te Clubhouse Games. Nedavno se situacija promenila, a zbog igre Paper Mario: The Origami King, najnovije priče iz Paper Mario franšize. Budući da je u naslovu ime najpopularnijeg Nintendo vodoinstalatera, očekivalo se da igra preuzme prvo mesto, pa makar i na trenutak. Eksperti očekuju da će Animal Crossing povratiti krunu, i to već za nedelju dana, budući da već nekoliko meseci igra važnu ulogu u aktuelnoj situaciji koja je porazila čitav svet.

Ostaje da se vidi koliko će potrajati Paper Mario vladavina, te koji je sledeći veliki naslov koji će uzdrmati listu najpopularnijih.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja: Preuzmite igru Aerial_Knight's Never Yield

Izvor: Forbes

Facebook komentari: