Igra na poklon: Priča o najmračnijim časovima u istoriji

Epic Games Store tokom praznika svaki dan nudi novu besplatnu igru, a danas je to A Plague Tale: Innocence. Zainteresovani će moći besplatno da je preuzmu sve do 4. januara u 17 časova, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

A Plague Tale: Innocence je mračna priča o junakinji Amiciji i njenom mlađem bratu Hugu. Juri ih vojska, prete im horde pacova, a sve u vreme inkvizicije. Čovek je između ostalog čovek i zato što ima želju za životom i u najgorim uslovima. Kad pobedi nagon za preživljavanjem naši mladi junaci pronalaze smisao u najmračnijim danima u ljudskoj istoriji.

Godina je 1348, Francuskom hara kuga. Amicia i Hugo rade sve da sačuvaju gole živote. Usput se udružuju s drugom decom, a protiv pacova se bore vatrom i svetlom. Mnogi koji su igru već isprobali kažu da im je već na vrhu liste najboljih naslova.

Ljubitelji mračnih priča, ali i oni koji vole priče s istorijskim motivima, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra besplatna – A Plague Tale: Innocence inače košta oko 37 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft Copilot: Drug za igranje video igara
SBB

Tagovi: , ,