IN2 lokalizacija za Microsoft Dynamics NAV 2015

Jedno od vodećih svetskih ERP rešenja Microsoft Dynamics NAV 2015 sada je dostupno i na srpskom jeziku. Kompanija IN2 Dynamics prevela je najnoviju verziju ovog popularnog paketa i precizno ga prilagodila lokalnom zakonodavstvu.In2 Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je ERP (Enterprise Resource Planning) rešenje namenjeno upravljanju celokupnim poslovanjem. Na jedinstven način objedinjava aplikacije, podatke, dokumente i uređaje, dok se u centru rešenja nalaze zaposleni, kojima sistem omogućava da maksimalno iskoriste svoje vreme i povećaju produktivnost.

Rešenje je primenljivo u manjim i srednjim preduzećima, bez obzira na vrstu delatnosti, na računaru, tabletu ili telefonu, sa cloud‑a ili servera. U svetu ga trenutno koristi više od 100.000 preduzeća.

Microsoft Dynamics NAV 2015 obezbeđuje:

 • Upravljanje finansijama i računovodstvo: upravljanje novcem, imovinom i poslovanje s bankama.
 • Lanac snabdevanja, proiz­vod­nju i operacije: praćenje i upravljanje proizvodnjom, zalihama i dobavljačima.
 • Marketing, prodaju i podršku kupcima: upravljanje kampanjama, prodajnim prilikama, kontaktima i ugovorima o uslugama.
 • Upravljanje projektima: kreiranje proračuna, praćenje izvođenja projekata i upravljanje resursima.
 • Poslovno izveštavanje i analize: čini važne informacije i ključne pokazatelje poslovanja preglednim i dostupnim u bilo kom trenutku.
 • Rad s više valuta: podržava poslovanje na globalnom tržištu s više valuta i na
  više jezika.
Pročitajte i:  PC Press video: ERP na zadovoljstvo korisnika – BIZIT panel

U odnosu na prethodne, verzija 2015 donosi:

 • Mogućnost implementacije u cloud‑u, što utiče na pad troškova poslovanja, rast fleksibilnosti i povećava produktivnost zaposlenih.
 • Napredne alate koji pojednostavljuju prelazak s prethodnih na najnoviju verziju Microsoft Dynamics NAV‑a i bitno smanjuju cenu i vreme potrebno za nadogradnju na NAV 2015.
 • Zahvaljujući integraciji sa Microsoft Office-om, moguće je samostalno kreirati i dizajnirati fakture direktno u Microsoft Word-u.
 • Microsoft Dynamics NAV 2015 je posebno optimizovan za korišćenje s tableta i telefona. Korisnicima je omogućen pristup podacima sa bilo kog mesta, bez obzira na platformu koju koriste.
 • Nove mogućnosti za elektronsko plaćanje i automatsko usaglašavanje transakcija osiguravaju brže prikupljanje novca i skraćuju vreme potrebno za upravljanje novčanim transakcijama.
 • Brži pristup informacijama od značaja i personalizovane forme obezbeđuju prikaz najvažnijih podataka i ključnih pokazatelja poslovanja u tren oka.

logo2Osnovana 1992. godine, IN2 se danas može pohvaliti iskustvom na više od 300 projekata i statusom Microsoft Partnera godine za 2013. Od 2003. IN2 je posvećen održanju sistema kvaliteta kroz ISO 9001, a od 2011. je i nosilac sertifikata ISO 27001 za upravljanje sigurnošću informacija. IN2 zapošljava više od 550 stručnjaka iz različitih oblasti, a ulaganje u razvoj zaposlenih, profesionalizam, individualan i posvećen pristup svakom pojedinačnom klijentu predstavljaju osnovne smernice kojima se on rukovodi u svom poslovanju.

Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići

IN2 Dynamics je deo IN2 grupe, koja obuhvata dvanaest preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Grupa se bavi implementacijom Microsoft Dynamics AX‑a, Microsoft Dynamics NAV i Oracle ERP‑a, CRM i BI sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih privredi, javnom sektoru i finansijskim institucijama.

www.in2dynamics.rs

Nataša Vujičić

(Objavljeno u Časopisu PC#223)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,