Instagramova nova funkcija „Ankete u komentarima“

U ovoj novoj funkciji, korisnici mogu da vide koliko je ljudi glasalo u određenoj anketi, dodajući interaktivni element komentarima na postove i Reels-e.

PCPress.rs Image

Instagram testira novu funkciju koja pruža mogućnost nekim korisnicima da kreiraju ankete u odeljku za komentare svojih objava, pružajući kreatorima još jedan način da povećaju angažovanje na platformi. Instagram je najavio novi test a ankete mogu da se postave u okviru komentara za obične postove i Reels.

Ovaj test je ograničen po obimu, dok je Meta izjavila da će uskoro biti dostupan svima.

Detalji o tome koliko dugo će ove ankete ostati otvorene nakon objavljivanja još uvek nisu jasni. Neizvesno je da li će korisnici imati mogućnost da biraju različite vremenske okvire za dobijanje glasova.

Meta uvodi funkciju koja pruža mogućnost korisnicima da blokiraju Instagram da prikuplja njihove podatke preko različitih aplikacija i veb lokacija koje posećuje. Kao deo svoje ekspanzije Meta daje korisnicima mogućnost da onemoguće ovu vrstu praćenja na Instagramu. To znači da korisnici mogu da pregledaju informacije koje preduzeća dele sa Metom prekinutu vezu sa određenim aktivnostima ili da obrišu prikupljene informacije.

Pročitajte i:  TikTok navodno pravi "novi Instagram"

Instagram je predstavio četiri nove funkcije dizajnirane da odjekuju indijskoj generaciji 3 publike. Ovi kreativni alati uključuju rođendane, audio beleške, selfije, video beleške i više lista u pričama, a sve imaju za cilj da osnaže korisnike generacije 3.

Izvor: indiatvnews.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,