TrendMicro

Integracija Workplace-a i Microsoft Teams-a

Korisnici Facebook-ove Workplace platforme, uključujući kompanije kao što su Walmart i Deliveroo, moći će da dele Workplace sadržaj na Teams-u i Teams sadržaje na Workplace-u.

PCPress.rs Image

Zajedno do uspeha

Facebook integriše Workplace, verziju svoje društvene aplikacije koja je fokusirana na posao, sa Microsoft Teams-om, tako da će korisnici moći bolje da dele informacije između dve platforme.

Promene će omogućiti korisnicima da dele sadržaje sa Workplace i iz njegovih grupa na Microsoft-ovu Teams platformu. Korisnici imati opciju livestream-a  iz Teams-a u grupe Workplace-a. 

„Morate da upoznate zaposlene tamo gde se oni zapravo, gde god da obavljaju svoj posao, bez obzira na platforme koje najviše koriste“, rekao je Ujjwal Singh, šef Workplace -a, u intervjuu za Reuters. On je dodao da je integracija u velikoj meri usmerena na korinsike obe platforme.

PCPress.rs Image

„Jedna od stvari koju sam naučio jeste, da neće postojati jedinstveni komunikacioni alat na planeti“, kaže Jeff Teper, potpredsednik Microsoft-a 365 saradnje. „Ljudi će izabrati brojne alate, tako da mislim da je na nama kao odgovornim provajderima da se uverimo da je moguća integracija sistema i mogućnost interoperabilnosti“, dodao je Jeff.

Facebook-ova Workplace platforma je pokrenuta van kompanije pre pet godina. Ona predstavlja platformu društvenih medija koja se koristi kao interna tabla za razmenu poruka.

Pročitajte i:  Cisco u partnerstvu sa Microsoft-om

Facebook kaže da ima sedam miliona plaćenih pretplatnika na Workplace-u koje između ostalog koriste kompanije kako što su Walmart i Deliveroo.

Izvor: AVMagazine

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,