PC Press Studio

Internet saobraćaj četiri puta veći do 2014.

internet Kompanija "Cisco" 18. juna je objavila rezultate godišnje "Cisco Visual Networking Index" (VNI) prognoze, od 2009. do 2014. u kojoj se predviđa da će se globalni Internet saobraćaj do 2014. godine povećati bar četiri puta na više od 3/4 zetabajta, što je deset puta više od količine ukupnog saobraćaja preko Internet protokol mreža u 2008. godini, saopštio je "Cisco".

"Cisco VNI" prognoza, koja je fokusirana na dve primarne grupe korisnika, a to su privatni i biznis korisnici, razvila se kao godišnja studija za procenu rasta i trendova u globalnom IP saobraćaju. Predviđanja su zasnovana na rezultatima analiza koje je sprovela kompanija "Cisco" i podacima drugih nezavisnih izvora. "Cisco Visual Networking Index" (VNI) sada istražuje najpopularnije mogućnosti za komunikaciju, od računara i televizije do web kamera i igračkih konzola, kao i mobilne uređaje i privatne i poslovne mreže.

Izvor: eKapija

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ne postoji veza između korišćenja interneta i lošeg mentalnog zdravlja, prema istraživanju Oksfordskih stručnjaka
SBB

Tagovi: , , ,