ePlaneta

Intervju za posao uz igru Fortnite

Ukoliko stalno igrate Fortnite dok razgovarate sa prijateljima, možda možete da dobijete i – praksu. Evropska agencija Dare.Win traži kreativan tim za šest meseci prakse u Parizu, a intervjui za ovu poziciju se sprovode uz igranje Fortnite, veoma poznate Battle Royale igre.

PCPress.rs Image

„Ako ste zainteresovani, dodajte @DarewinFr na PSN i zajedno ćemo zakazati partiju“ je natpis Dare.Win agencije na reklami za praksu. Uspešni kandidati će kreirati sadržaj za brendove kao Spotify, PlayStation, Bacardi i YouTube.

Dare.Win su rekli da su igricu Fortnite izbarali jer je besplatna i jer je PlayStation partner agencije. Tokom igre, kandidatima će se postavljati pitanja vezana za posao i karijeru. Kandidat i regruter (osoba koja vrši intervju) će igrati u istom timu, i boriti se jedan uz drugog. Veštine kandidata tokom igre neće biti presudne timu, ali ipak način na koji neko igra može da kaže dosta o njegovoj ličnosti, naročito o načinu donošenja odluka i o tome kako rešavaju probleme.

Za one ne znaju puno o samoj igri, Fortnite: Battle Royale postavlja 100 igrača na ostrvo, gde oni traže oružje, udružuju se i bore se dok naposletku ne preostane samo jedan igrač, koji je pobednik. Igra je dostupna na PC računarima, konzolama, kao i na mobilnim telefonima.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje Proteus Controller 

Izvor: Cnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,