InZOI: Nova simulacija života za ljubitelje igre The Sims

Nova igra koja imitira život izlazi uskoro, a u pitanju je InZOI. Sasvim je sigurno da će privući sve one koji uživaju u igrama iz The Sims univerzuma.

PCPress.rs Image

The Sims je dakle dobio novog rivala, a igru je napravio korejski developer Krafton. Igrač dobija ulogu koja je poput božanske, a to znači da ima potpuno kontrolu nad svakodnevnim životom. Valjda je u tome i čar ovakvih igara – sveopšti haos se smiruje bar na trenutak, pa svako dobija priliku da bar dok se igra oseti kao da ima kontrolu.

Baš kao i u The Sims univerzumu igrač se bavi karijerom, odnosima s drugim ZOI-jima, uređuje prostor u kojem živi. Pre nekoliko dana se pojavio i prvi gameplay video, pa su zainteresovani mogli da vide da nije baš sve kao u pravom životu – igra počinje kad igrač dobije posao pripravnika u kompaniji u kojoj je direktor mačka.

InZOI još uvek nije spremna za igranje, pa će na novu simulaciju morati da se sačeka bar još neko vreme. Iako liči na The Sims, neke stvari se naravno razlikuju. Posao je na primer mnogo važniji u InZOI, pa se mnogo toga vrti oko karijere. Tok „života“ tako zavisi od izbora posla, pa zaposleni u prodavnici neće živeti isto kao slavna ličnost. Kad malo bolje razmislimo – to baš liči na realnost.

Pročitajte i:  Epic Games vam poklanja ovu odlično ocenjenu igru

Trejler je za igru na kojoj se još radi, pa developer kaže da bi neke stvari mogle da se promene.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,