iPhone 11 Pro inspirisan Cybertruck dizajnom

Pametni telefoni najčešće dolaze u pravougaonom obliku, i tako je već godinama. Oblik ipak polako evoluira, a kako bi proizvođači OLED ekrane i metalna tela uređaja pokorili svojoj volji. Uprkos tome modeli su slični, ako se zanemare slučajevi inspirisani naučnom fantastikom, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

PCPress.rs Image

Kompanija Tesla je nedavno dobro prodrmala svet, a kada je predstavila Cybertruck, i to najviše zbog futurističkog dizajna. To izgleda utiče i na svet telefona, te pojavu modela koji je inspirisan upravo Cybertruck dizajnom. Radi se o novom Cyberphone-u, koji je ništa drugo do skupa ljuštura za novi Apple iPhone 11 Pro. Iza dizajna stoji ruska kompanija Caviar, koja je već odgovorna za niz luksuznih replika popularnih telefona.

PCPress.rs Image

Početna cena novog modela je nešto preko 15 hiljada dolara, a eksperti proizvod opisuju kao praktičnu futrolu koja štiti stakleni ekran, te može da se transformiše i u postolje za telefon. Skupocena futrola je, naravno, integrisana u telefon, a napravljena je od titanijuma, zbog čega Cyberphone i ima tako visoku cenu.

Pročitajte i:  Tesla povlači 200.000 vozila zbog neispravnosti zadnje kamere

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,