PC Press Hosting 2020

iPhone 11 Pro inspirisan Cybertruck dizajnom

Pametni telefoni najčešće dolaze u pravougaonom obliku, i tako je već godinama. Oblik ipak polako evoluira, a kako bi proizvođači OLED ekrane i metalna tela uređaja pokorili svojoj volji. Uprkos tome modeli su slični, ako se zanemare slučajevi inspirisani naučnom fantastikom, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

Kompanija Tesla je nedavno dobro prodrmala svet, a kada je predstavila Cybertruck, i to najviše zbog futurističkog dizajna. To izgleda utiče i na svet telefona, te pojavu modela koji je inspirisan upravo Cybertruck dizajnom. Radi se o novom Cyberphone-u, koji je ništa drugo do skupa ljuštura za novi Apple iPhone 11 Pro. Iza dizajna stoji ruska kompanija Caviar, koja je već odgovorna za niz luksuznih replika popularnih telefona.

Početna cena novog modela je nešto preko 15 hiljada dolara, a eksperti proizvod opisuju kao praktičnu futrolu koja štiti stakleni ekran, te može da se transformiše i u postolje za telefon. Skupocena futrola je, naravno, integrisana u telefon, a napravljena je od titanijuma, zbog čega Cyberphone i ima tako visoku cenu.

Pročitajte i:  YouTube igre: "Uradi sam" Tesla vozila

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: , , , ,