TrendMicro

iPhone 12: Bez očekivanih izmena u dizajnu

iPhone 12 iznenađenja i dalje stižu, a u obliku dobrih, manje dobrih vesti, te neočekivanih zapleta. Nedavno je počelo da se priča i o onome što nazivaju najvećim propustom u dizajnu novog uređaja, a zahvaljujući insajderu koji sebe zove ‘Mr White’.

PCPress.rs Image

Među poslednjim informacija koje su došle od građanina Whitea moglo je da se pročita i da će Face ID zadržati stare dimenzije, te da se zarez na ekranu, koji je predstavljen 2017. godine sa iPhone-om X, neće smanjiti ni u 2020. godini. Mnogi su očekivali da će iPhone 12 stići sa manjim zarezom, te je u renderima moglo da se vidi koliko bi to poboljšalo dizajn. Pored toga je moglo da se čuje da Apple planira veće cene, te manji kapacitet baterije, što bi, u paketu sa problemima oko zareza, koji ne menja dimenzije već četiri generacije, moglo da odbije neke korisnike.

PCPress.rs Image

Spekuliše se da bi zarez mogao da se smanji u okviru skupljih modela iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, a tu su i druge prednosti, te će novi iPhone stići sa 5G konekcijom, bržim punjenjem, te drugim izmenama koje bi ipak mogle da privuku i one kojima smetaju stare dimenzije iPhone zareza.

Pročitajte i:  Apple najavljuje nove iPad Pro, redizajniran iPad i Apple TV 4K

Izvor: Forbes

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,