Stiglo je Joy Ride ažuriranje za Fortnite

Fortnite ovog leta ispunjava želje svojim igračima. U najnovijem ažuriranju pod nazivom Joy Ride, igračima su postali dostupni automobili i druga vozila za korišćenje.

fortnite dobio automobile

Najavljeno dosta vozila i letelica

Popularna battle royale igra Fortnite konačno je dobila automobile, a kako je najavljeno, sa budućim ažuriranjima biće uključeni i avioni, helikopter, brodovi, kola za golf, daske za surf i terenska vozila. Njihovo predstavljanje je najavljeno u ranijim trejlerima, a sada su konačno neka vozila dostupna sa najnovijim ažuriranjem igre.

Za sada je dostupno igračima samo četiri vrste automobila. Tu su Islander Prevalent, sportski Victory Motors Whiplash, pikap OG Bear, i veliki Titano Mudflap. Lako ih je pronaći na mapi, međutim problem može da predstavlja što ih morate dopunjavati benzinom, koje možete pronaći na benzinskim pumpama ili u kantama za bacanje goriva.

Upotreba automobila u Fortniteu preti da promeni određenu dinamiku igre. Omogućavaće brže kretanje nepristupačnijim delovima mape, a i prilično su smrtonosni. Nije teško da eliminišete protivnika samo tako što ćete ga pregaziti, a dovoljno su izdržljivi da probijaju zidove. Različiti automobili imaju različite maksimalne brzine i snagu, zavisi od brenda i tipa vozila, ali sva su dovoljno jaka da ugroze protivnika. Vozila dolaze sa radio stanicama, pa jedva čekamo da čujemo kako sviraju numere Lady Gage, Drakea i Ariane Grande.

Pročitajte i:  Razer: Gejming i "rukavi za prste"

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: