iPhone 5S – zar već?

iPhone 5 je tek nepuna tri meseca na tržištu, a već su procurile glasine o njegovom nasledniku. Francuski web sajt nowhereelse.fr obajvio je članak sa navodnim fotografijama budućeg iPhone-a 5S.

PCPress.rs Image Slike koje je ovaj francuski sajt objavio u stvari potiču sa foruma iPhone5parts.net, gde su se pojavile pomalo sumnjive slike nekih delova za (postojeći) iPhone 5. Upućeni korisnici primetili su da se raspored šrafova malo drugačiji i da ih ima manje, a takođe i da se unutrašnjost malo razlikuje.

Dakle, zaključak je da se radi o prototipu iPhone-a 5S. Novi iPhone se spoljnim izgledom ne razlikuje od starog – ili se razlike ne mogu uočiti na prvi pogled. A šta je sa unutrašnjošću? CNET je kontaktirao Apple i tražio zvanično objašnjenje, ali za sada odgovora nema. Nezvanično, donedavno su kružile glasine da će se 5S pojaviti u prodaji u prvoj polovini sledeće godine, a nove glasine su premijeru “odložile” za leto. Pretpostavlja se da će u pitanju biti samo male izmene (kao sa 4 na 4S).

 

 

 

Izvor: CNET

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,