Računari i Galaksija

iPhone SE 2 stiže u maju ili junu

Za one koji ne vole velike ekrane od 4,7 ili 5,5 inča, te koji nisu bili spremni da plate onoliko koliko se tražilo za iPhone 6 ili 6s plus, Apple je početkom 2016. pripremio iPhone SE, koji je u tom trenutku imao pristupačniju cenu, 4-inčni displej, te dizajn koji liči na onaj kod iPhone 5 i 5s uređaja.

PCPress.rs Image

Tokom 2017. godine o ovom modelu se nije puno govorilo, budući da nije bilo novih verzija, a, ako je verovati glasinama, one bi mogle da se pojave tokom ove godine. Prema pisanjima portala DigiTimes, iPhone SE 2 bi mogao da se pojavi u maju ili junu, te ove informacije idu u prilog pomenutim glasinama.

O prvom SE modelu se 2016. pisalo kao o najmoćnijem četvoroinčnom modelu, koji sa unapređenim karakteristikama obezbeđuje izuzetnu brzinu i odziv, te kao o telefonu dopadljivog dizajna sa iSight kamerom od 12 megapiksela. Kada je u pitanju SE 2, korisnici još uvek nisu sigurni šta mogu da očekuju, a upućeni izvori tvrde da bi bežično punjenje moglo da bude sigurna opcija, što je logično, budući da iPhone modeli iz 2017. uključuju ovu tehnologiju. Druge glasine upućuju na korišćenje A10 Fusion čipseta kao kod iPhone-a 7 i 7 plus, 2GB RAM-a, bateriju od 1.700mAh, te prostore za skladištenje od 32GB i 128GB.

Pročitajte i:  EU sprema kaznu od 500 miliona eura za Apple

PCPress.rs Image

Iz kompanije još uvek nisu potvrdili ove informacije, tako da još uvek nije sasvim sigurno da li će one kojima je iPhone X nedostižan, uskoro obradovati pristupačniji SE 2 model.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,