iPhone stiže 31. oktobra!

Nakon dosta nagađanja, sada stiže i zvanična informacija. Novi iPhone biće zvanično dostupan u Srbiji od 31. oktobra.

iphone_6_iphone_6_plus1

Kako se navodi u saopštenju objavljenom na zvaničnom Apple sajtu, od 31. oktobra iPhone 6 i iPhone 6 Plus biće dostupni u Srbiji.

Novi modeli stižu u narednom periodu na 36 tržišta:

  • 17. oktobar: Kina, Indija i Monako
  • 23. oktobar: Izrael
  • 24. oktobar: Češka, Francuski Antili, Grenland, Malta, Poljska, Reinion i Južna Afrika
  • 30. oktobar: Bahrein i Kuvajt
  • 31. oktobar : Albanija, Bosna, Hrvatska, Estonija, Grčka, Gvam, Mađarska, Island, Kosovo, Letonija, Litvanija, Makao, Makedonija, Meksiko, Moldavija, Crna Gora, Srbija, Južna Koreja, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Ukrajina, Tajland.

Domaći operateri su ranije već najavljivali dolazak iPhonea na naše tržište, a nedavno je Vip objavio da testira novi iPhone u svojoj mreži.

Pitali smo i domaće operatere za komentar o dolasku iPhonea, a iz Vipa poručuju da su spremni.

“Vip je spreman da iPhone 6 i iPhone 6 Plus ponudi korisnicima u Srbiji čim RATEL izda potvrdu o usaglašenosti ovih uređaja sa lokalnim propisima o radio i telekomunikacionoj opremi.   Pošto je Apple zvanično najavio svoj dolazak u Srbiju 31. oktobra, verujemo da će RATEL svoju potvrdu učiniti istovremeno dostupnom svim mobilnim operaterima i omogućiti da tog dana svi započnemo prodaju ovih modela. Dodatno, građanima Srbiji možemo da obećamo konkurentnu ponudu i najbolju korisničku podršku uz iPhone 6 i iPhone 6 Plus jer su ovi uređaji već uspešno testirani u Vip mreži”, navodi se u izjavi.

Pročitajte i:  Apple radi na razvoju "tanjeg" iPhone-a

Kompanija Telenor danas je objavila da će u petak, 31. oktobra, u svoju ponudu uvrstiti iPhone 6 i iPhone 6 Plus.
“Svi koji žele mogu odmah da se prijave na listu zainteresovanih za uređaje iPhone 6 i iPhone 6 Plus slanjem svojih podataka na adresu prodaja@telenor.rs (ime, prezime i mejl adresa), a rezervacija uređaja (pre-order) počinje od 24. oktobra putem Telenorovog sajta. (link će biti objavljen naknadno).”

Od 31. oktobra iPhone će biti u ponudi i mt:s-a.

“Poslovna saradnja kompanija Apple i Telekom Srbija uspešno je dovela do zvaničnog starta prodaje iPhone uređaja 31. oktobra, u okviru mt:s ponude. Tako će se jedan od najaktuelnijih mobilnih uređaja naći u našoj ponudi nedugo nakon svetske premijere.

Rezervacija najnovijih i najnaprednijih mobilnih uređaja iPhone 6 i iPhone 6 Plus biće ponuđena korisnicima putem preorder aplikacije od 24. oktobra na mts.rs/iphone, a već od sutra, 14. oktobra, najzainteresovaniji korisnici mogu se i registrovati za ove modele na webshop@telekom.rs.”

 

Facebook komentari: