ERP 2024

IT rešenje za HR osveženje: Kontinuirana edukacija zaposlenih

HR sektor u velikim kompanijama ima širok dijapazon zaduženja, a kontinuirana edukacija zaposlenih često je jedno od najkompleksnijih. Problemi koji se javljaju u ovoj oblasti su mnogobrojni, a da stvar bude komplikovanija, rezultati su upitni i teško merljivi.

PCPress.rs Image

Izazovi koje HR edukatori treba da reše najčešće se odnose na: obrazovanje zaposlenih koji su na geografski udaljenim lokacijama, kvalitetno praćenje procesa učenja i provere usvojenog, obuku zaposlenih koji su iz nekog razloga propustili redovne termine, kompleksnost obuka namenjenih svim zaposlenima, kao i nedostatak biblioteke znanja kojoj zaposleni mogu stalno i lako pristupati.

Zbog svega navedenog, savremene kompanije pristupaju integraciji rešenja za e‑učenje, čime doprinose značajnom smanjenju ukupnih potrebnih resursa, što im zauzvrat omogućava da kreiraju kvalitetnije edukativne programe.

PCPress.rs Image

Osim toga, rešenja ovakve vrste omogućavaju da se na mnogo lakši i brži način reše obavezne obuke koje zahtevaju različiti državni i strukovni organi, a njihovo korišćenje je moguće i u procesima zapošljavanja i onboarding‑a. Tehnološki gledano, ova vrsta platformi za učenje najčešće se nudi u cloud‑u. Za klijenta, to znači laku i brzu implementaciju, bez ulaganja u infrastrukturu i ekstenzivne obuke za korišćenje softvera.

eGO!

Jedna od prvih platformi za e‑učenje koja je razvijena domaćim snagama jeste eGO! Kompanija Formatura razvila je ovu uslugu nakon realizacije uspešnog projekta Superškola koji je i naš časopis nagradio za „50 najboljih stvari na Internetu“ 2016. godine.

Ova cloud usluga prati sve moderne trendove u oblasti e‑učenja i klijentima omogućava da lako i jednostavno digitalizuju svoje obrazovanje, bilo da se radi o zaposlenima u samoj kompaniji ili eksternim klijentima kojima je potreban neki vid edukacije. eGO! platforma omogućava široku paletu mogućnosti: kreiranje administratora s različitim dozvolama pristupa, postavljanje kurseva i edukativnih sadržaja, testiranje znanja, veliki broj izveštaja o rezultatima korisnika i još mnogo toga.

Usluga je prilagođena korišćenju na računarima, tabletima i mobilnim telefonima, uz neophodnu Internet konekciju. Platformu eGO! u ovom trenutku koristi više od 10.000 zaposlenih u Srbiji, a zahvaljujući podršci i partnerskim odnosima koje Formatura gaji sa svojim klijentima, moguće ju je prilagoditi specifičnostima rada svakog klijenta.

PCPress.rs Image

Trenutno se eGO! nudi na devet jezika, a model saradnje bez ugovorne obaveze klijentima omogućava da bez strepnje i velike investicije probaju da li im ovaj način rada odgovara. S obzirom na poznavanje situacije u regionu, cena korišćenja platforme je, takođe, prilagođena lokalnom tržištu. Korišćenje eGO! rešenja za e‑učenje mesečno se plaća 99 evra + 2 evra po korisniku koji je tog meseca koristio platformu.

Mnogobrojni klijenti u Srbiji koji koriste eGO! za kratko vreme uspeli su da modernizuju svoju internu edukaciju i da svojim off‑line treninzima dodaju novi nivo edukacije. Na ovaj način, oni su pre svega uspeli da načine efikasnije procese koji štede vreme i novac firme, ali i da izmere uspeh edukativnih kurseva koje njihovi radnici pohađaju. Takođe, zaposleni sada na jednom mestu, preko bilo kog uređaja i u bilo koje vreme, pristupaju biblioteci celokupnog znanja kojim firma raspolaže.

PCPress.rs Image

PCPress.rs Image

Ako mislite da bi platforma za e‑učenje mogla da pomogne i vašoj kompaniji, posetite sajt www.egolms.rs i zatražite besplatan demo ili zakažite sastanak za prezentaciju ove korisne usluge.

PCPress.rs Image

Korisna adresa: www.egolms.rs

Facebook komentari: