ERP 2024

IT sektor i dalje pije kafu kod kuće

Iako je vanredno stanje ukinuto, većina IT kompanija nastavila je sa radom od kuće. Upravo se ovaj sektor najbrže i prilagodio takvom poslovanju, jer uglavnom sarađuju sa klijentima koji se nalaze u inostranstvu, često i na drugim kontinentima, te im ovakva situacija ne predstavlja problem.

PCPress.rs Image

Rad od kuće ima svoje prednosti. Oni koji rade noću sa poslovnim partnerima u drugim vremenskim zonama, lakše će se prilagoditi drugačijem rasporedu obaveza. Još jedna prednost je i mogućnost da ujutro duže spavamo, jer ne moramo da se spremamo i putujemo do posla. Zato je dobro što možemo polako da ispijamo jutarnju kafu, da napravimo plan za taj dan, jednostavno da uživamo. Ta kafa kod kuće je najbolji način da shvatimo da je radost u „malim“ stvarima. Ljubiteljima domaće kafe koji vole da im dan počinje uz dozu jutarnjeg optimizma, zagarantovano uživanje kod kuće pružiće paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama i dve poklon šoljice iz limitirane serije Tokyo 2020.

PCPress.rs Image

Neophodnu snagu da pregurate dan, obezbediće vam paket Snaga dalekog istoka sa 5 kesica Doncafé Strong kafe, takođe od po 200g. Uz ovu porudžbinu, dobićete i dve poklon šoljice iz limitirane serije Sport Tokyo 2020. Motivi japanske kulture će prijati vašem tek probuđenom oku, a gutljaj ove kafe će snažnije zagolicati vaše nepce.

PCPress.rs Image

Pored kvalitetnih domaćih kafa, i Espresso kafa može stići na vaš kućni prag. Ne morate da izlazite do kafića kako biste popili dobar cappuccino ili espresso. Uživanje kod kuće će vam obezbediti pakovanje od 4 x 250g Espresso kafe u zrnu, uz koju dobijate i jednu šoljicu za espresso i jednu za cappuccino. Da li ima lepšeg poklona za samog sebe ili i za prijatelje, što da ne? Dovoljno je da kliknete na link www.kafakodkuce.rs. Kako biste i vi bili u toku sa novim idejama i rešenjima koja su osmišljena za sve džezvere, zapratite FB stranicu ljubitelji kafe i pridružite se obožavaocima ovog moćnog napitka.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: