Italijansko – srpski investicioni skup „Poslovni kontakti – lokalna infrastruktura“

Godišnji italijansko – srpski investicioni skup „Poslovni kontakti – lokalna infrastruktura“ održava se 5. i 6. jul 2016. godine u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15.

priv komora srbijeEU Build i Build Energy Team – BET u saradnji sa Konfindustrijom Srbija i Privrednom komorom Srbije organizuju Godišnji italijansko – srpski investicioni skup „Poslovni kontakti – Lokalna infrastruktura“ pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Ambasade Italije u Srbiji.

Prvog dana održavanja  Investiciono poslovnog skupa tokom Plenarne sesije predstavljen  je modeli Javno privatnog partnerstva za realizaciju i implementaciju infrastrukturnih projekata na nivou lokalnih samouprava. Takođe, predstavljena su pozitivna iskustva primene Javno privatnog partnerstva u realizaciji infrastrukturnih projekata, i u kojoj su meri doprineli razvoju gradova i opština.

Drugi dan Skupa obeležiće sastanak u formi okruglog stola, na kome će se sumirati rezultati Prvog dana i dati podrška u realizaciji infrastrukturnih projekata na lokalnom nivou i od strane Ministarstva građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Republike Srbije.

Najavljeno je preko 180 Projekata i prisustvo preko 30 Lokalnih samouprava i preko 30 Italijanskih kompanija.

Aleksandar Vukalović

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: