Izaberite radionicu po vašoj meri – BIZIT2017

Na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji, pored zanimljivih tema i panela, moći ćete da učestvujete i na pet radionica. Radionice su podeljene u dva dana, od čega će dve biti prvog, a tri drugog dana konferencije.

PCPress.rs Image

Prvog dana radionicu vezanu za temu bezbednosti će voditi Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik, PC Press-a, dok će drugu pod nazivom „Privatnici ne daju svoje firme“ voditi Boris Vukić, partner i osnivač Adizes SEE.

Drugog dana moći ćete da učestvujete na CEBIT-ovoj radionici koju će voditi direktorka Martina Lubon, kao i na radionici pod nazivom „Muškarci su bolji vozači od žena?“ ispred koje će biti Branko Đaković, kreativni direktor Tomato Tomato Communications. Na trećoj radionici drugog dana BIZIT-a imaćete priliku da čujete kratko predstavljanje Microsoft Office 365 paketa i da saznate koje nam novosti donosi. Koji je pravac razvoja Microsoft cloud-a? Koje su mogućnosti primene na lokalnom tržištu, kao i kakve su prilike za partnere i krajnje korisnike? Radionicu pod nazivom Microsoft 365 – Cloud platforma u službi produktivnosti, bezbednosti i digitalne transformacije vodiće Pavle Peković, Cloud expert.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Vaša bezbednost je uvek na sigurnom uz Samsung Galaxy kontrolnu tablu za privatnost i bezbednost
SBB

Tagovi: , , , ,