ERP 2024

PC Press #248 – Da li ste prirodno digitalni?

Bizit 2017 konferencija nam je pred nosom, pa smo požurili da koji dan ranije, za one najnestrpljivije objavimo digitalno izdanje. Znamo, nije isto kao kada sednete u omiljenu fotelju, skuvate kafu, i otvorite PC Press koji još uvek miriše na štampariju, ali ga bar možete nositi u džepu, gde god da krenete.

PCPress.rs Image

Stigli smo i da ekskluzivno na našim prostorima istestiramo novi Huawei Mate 10, i to Pro verziju – prvi telefon na svetu sa NPU u sebi. Kažu da je pametniji od pametnijih telefona, ali i da sa vremenom postaje sve pametniji.

AMD se konačno malo trgao i predstavio dobre procesore, pa Intel nije mogao da sedi skrštenih ruku, a odgovor su procesori, koji su prvi put od Sandy Bridge dobili ozbiljno povećanje broja jezgara, a samim tim i bolje performanse. Naravno, moraćete da menjate i ploču, pa imamo jednog baš dobrog Gigabyte predstavnika da preporučimo.PCPress.rs Image

Sve oko nas postaje sve pametnije, pa i sijalice, koje polako pronalaze put do naših domova. Napravili smo i mali vodiš o dostupnim modelima i šta možete od njih očekivati.

Pročitajte i:  Najbolja RAM memorija za AMD Ryzen 7 8700F

Posetili smo i Nordeus, pričali sa Brankom Milutinovićem o stanju srpskog IT-ja, i šta mi treba da uradimo jer imamo veoma veliki potencijal, koji nikako da iskoristimo.

BIZIT nam je, naravno, centralna tema. Imaćete prilike da i pre same konferencije zavirite u ono o čemu će predavači pričati, a tu je i agenda za one koji se još nisu odlučili.PCPress.rs Image

Ako imate dobru ideju, a niste baš pri finansijama da je iznesete do kraja pročitajte i kako izgleda osnovati startap u Srbiji.

Nismo bili lenji ni kada je testiranje u pitanju, pa smo se igrali sa dva krajnje neobična Logitech uređaja, još neobičnijih imena – Ergo i Craft. Tu su i dva NAS-a: Synology i QNAP, rešenje za ozbiljnu štampu u vidu OKI štampača, ali i jača verzija mobilne kancelarije – Acer Swift 3.PCPress.rs Image

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iOS)

Facebook komentari: