Računari i Galaksija

Izašao rimejk Final Fantasy 7 iz 1997. godine

Poznati gejmerski hit iz 1997. godine se sa konzole Sony PlayStation vratio kao rimejk, i to za Sony PlayStation 4 konzolu. Nakon pet godina od prve informacije da će se raditi na rimejku ove popularne igre, konačno je ugledala svetlost dana.

final fantasy remake

Nema više pikselarne rezolucije, očekivanja igrača velika

Final Fantasy 7 doživeo je svoj rimejk verzije iz 1997. godine. Ovog puta slika neće biti puna ružnih piksela, već će igrači uživati modernoj grafici veoma živopisnog izgleda. Igrači nakon pet godina čekanja konačno mogu da odigraju ovu igru. Ovim rimejkom, izdavači su u potpunosti oživeli igru koja je prodata u više od 12 miliona primeraka širom sveta.

Za sada deluje da se fanovi uzbuđeni što će moći da se vrate u Midgar, grad fantazije u kom se odvija ova avantura. Prvi utisci govore da je Square Enix odradio odličan posao, jer komentari govore da je grafika odlična, a utisak jednako emotivan kao i kod prve verzije ove igre. Iako je prošlo pune 23 godine od objavljivanja originala igre, igrači su ipak oduševljeni i jedva čekaju da se sete starih uspomena.

Izdavači najavljuju da ova verzija Final Fantasy igre nije namenjena samo onim igračima koji su nekad uživali u popularnom naslovu, već i novoj igračkoj generaciji koja će imati priliku da se sretne sa nekom drugom filozofijom igrica, ali sa modernom i visoko kvalitetnom grafikom. Sony PlayStation 4 će sigurno odraditi svoj posao kvalitetno, tako da svi sa nestrpljenjem očekujemo reakcije, ali i da probamo stari hit.

Izvor: BBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,