Black Mirror stiže na Netflix 15. juna

Šesta sezona Black Mirrora sleće na Netflix 15. juna. Strimer je otkrio datum objavljivanja u novom trejleru, koji nam daje detaljniji pogled na to šta možemo da očekujemo od serije koja savija um, za razliku od tizera koji smo videli prošlog meseca.

PCPress.rs Image

Predstojeći deo će se sastojati od pet novih epizoda, uključujući i onu u kojoj žena shvata da je platforma za striming koja izgleda – i zvuči – mnogo kao Netflix, napravila adaptaciju zasnovanu na njenom životu. Ova konkretna priča se zove „ Joan Is Awful “ i u njoj igraju Schitt’s Creek’s Annie Murphy kao Michael Cera i Salma Hayek.

U međuvremenu, Aaron Paul iz Breaking Bad i Kate Mara iz House of Cards trebalo bi da se pojave u zasebnoj epizodi pod nazivom „Beiond the Sea“. Prema Netflix-ovom opisu, imaće „dva muškarca u opasnoj visokotehnološkoj misiji koja se bore sa posledicama nezamislive tragedije“ tokom „alternativne“ verzije 1969.

Takođe smo dobili kratak pogled na tri druge epizode, uključujući i onu koja uključuje par koji nailazi na zanimljivu lokalnu priču dok putuje u Škotsku; priča sa „problematičnom starletom” koja se bavi posledicama incidenta koji je udario i pobegao; i epizodu pod nazivom „Demon 79“, gde je „krotkom prodavcu rečeno da mora da počini užasna dela kako bi sprečila katastrofu“.

Možete pogledati kompletnu glumačku ekipu zajedno sa kompletnom listom epizoda i njihovim opisima na Netflix-ovoj veb lokaciji.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB