BIZIT plus

Jaje koje je postalo svetski rekorder: Najpopularniji tvit 2019. godine

Priča o jajetu koje je prevalilo dalek i naporan put od stock fotografije do Instagram hita jedna je od tačaka koje su obeležile 2019. godinu, budući da je jajoliki objekat oborio sve rekorde i pobedio sve influensere.

PCPress.rs Image

Jaje je, na kraju, oborilo i Twitter rekorde, o čemu se saznalo iz godišnjeg izveštaja u kojem stoji da je “World Record Egg” jedan od najviše deljenih postova na platformi. Na listi su još i, kao što je to na internetu obično slučaj, slatke životinjice na čelu sa patkama i mačkama, viralni mimovi, ali i Game of Thrones scene iz finalne sezone. Serija Stranger Things se našla na drugom mestu kada su TV sadržaji u pitanju, a slede je The Simpsons i La Casa de Papel. The Avengers: Endgame vodi kada su filmske teme u pitanju, a prate ga Toy Story 4, Joker i Spider-Man: Far From Home, dok su najpopularniji muzičari K-Pop bend BTS, Ariana Grande, Drake, Rihanna i Cardi B.

https://twitter.com/egg_rt_record/status/1084699357528625153?s=20

Da se struje menjaju, te da objekti postaju popularniji od ljudi, pokazuje i to što je jaje odnelo pobedu i nad najpopularnijm političarima u okviru platforme, te došlo ispred Donalda Trumpa, Baracka Obamaa, indijske premijerke Narendre Modi i Alexandra Ocasio-Corteza.

Pročitajte i:  Threads API dolazi u junu 

Izvor: Engadget

Facebook komentari: