ERP 2024

Još jedno odlaganje predstavljanja Samsung Galaxy Fold-a

Nakon inicijalnog odlaganja početka prodaje Samsung Galaxy Fold telefona, kompanija je najavljivala da bi on mogao da se pojavi na tržištu tokom juna ove godine. Međutim, izgleda da se ni to neće desiti, sudeći po komentarima koji su davali zvaničnici iz Samsunga.

PCPress.rs Image

Prema njihovim navodima, datum početka prodaje Galaxy Fold telefona još uvek nije zvanično određen i očekuje se da će to biti rešeno u narednih nekoliko nedelja. S obzirom na neizvesnu budućnost Huawei Mate X preklopnog telefona u SAD-u, možda je ovo i taktička odluka Samsung-a, koji je dobio malo više vremena da se postara da su svi problemi oko izdržljivosti uređaja rešeni. Da se podsetimo, primerci koje su neki influenseri dobili na test oštećeni su nakon nekoliko dana upotrebe zbog problema sa mehanizmom za preklapanje.

Originalni datum početka prodaje bio je 25. april, ali je zbog pomenutih problema on odložen. U međuvremenu odlučeno je i da se 31. maja ugase i rezervacije za telefon, a ukoliko korisnici budu želeli i dalje da budu na toj listi moraće da daju eksplicitnu potvrdu za to.

Pročitajte i:  Apple je izgleda odlučio da uđe na tržište preklopnih uređaja

Izvor: Tech Radar

Facebook komentari: