Još jedno priznanje za Canon MF mašine

i-sensys-mf9170-fsl-lcdKompanija Canon je objavila da je njen uređaj i-SENSYS MF9170 osvojio prestižno priznanje „Izbor godine“ koje dodeljuje Bajers Laboratorija (Buyers Laboratory Inc – BLI) u kategoriji „Istaknuti kolor multifunkcijski štampač za male radne grupe“.

Multifunkcijski uređaj u boji, i-SENSYS MF9170, odlikuje brzina od 21 stranice u minuti, projektovan je za radne grupe u korporacijama i preduzećima, kombinuje visokokvalitetno i automatsko, dvostrano štampanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksom. Pohvaljen je zbog svoje pouzdanosti, izuzetno lake upotrebe i visokog kvaliteta otiska. On nasleđuje mnoge napredne tehnologije kolor štampe koje se nalaze u Canon uređajima za vrhunsku štampu a daju superiorne slike i grafike u boji, oštar i fin tekst kao i konzistentnu i preciznu boju bez premca. Uređaj i-SENSYS MF9170 poseduje i Canon funkciju slanja (SEND funkcija) koja korisnicima omogućava da skeniraju dokumentea u boji direktno na elektronsku poštu, mrežni server (SMB i FTP), ili na USB stik.

 „Osvojiti BLI nagradu ’Izbor godine’ za i-SENSYS MF9170 je fantastično dostignuće i pokazuje našu posvećenost stvaranju najboljih proizvoda u klasi,“ kaže Akira Adači (Akira Adachi), menadžer sektora za laserske proizvode u kompaniji Canon Europe.

Pročitajte i:  PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

Uticajna priznanja pružaju potencijalnim kupcima uverenje da kupuju najbolji proizvod u određenoj kategoriji ili klasi. BLI dva puta godišnje dodeljuje posebno priznanje proizvodima koji pokazuju nabolje performanse u iscrpnim dvomesečnim laboratorijskim testiranjima. Ova sveobuhvatna evaluacija podrazumeva testiranje proizvoda sa više aspekata uključujući njihovu pouzdanost, kvalitet otiska, performanse, produktivnost, lakoću korišćenja, drajvere, softverski paket i troškove održavanja.

„Pored besprekornih performansi na testu pouzdanosti, bili smo impresionirani mnoštvom karakteristika za laku upotrebu koje je Canon dodao proizvodu, kao što su novi obrtni TFT ekran u boji dijagonale 3,5 inča sa funkcijom „Easy-Scroll Wheel“ za brzi unos podataka, dva USB porta za štampanje i skeniranje i mogućnost direktnog štampanja sa SD kartice“, obrazložio je odluku Dejvid Svitnam (David Sweetnam), menadžer evropske BLI laboratorije i istraživanja. BLI je odao priznanje kompaniji Canon i ocenom „Izuzetne preporuke“ za još devet i-SENSYS proizvoda.

Karakteristike uređaja MF9170:

– Višenamenski laserski štampač u boji: štampanje, kopiranje, skeniranje i faks

– Brzina 21 ppm/cpm u boji i crno-belo

– Automatsko dvostrano štampanje/kopiranje/faks/skeniranje

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

– Brza prva kopija i energetski efikasan rad

– Spreman za mrežu, podrška za PCL 5c/6

– Funkcionalnost slanja: skeniranje direktno u elektronsku poštu, folder na mreži i USB stik

– TFT ekran u boji dijagonale 3,5 inča sa funkcijom „Easy-Scroll Wheel“

 

Izvor: TV Com, PC Press

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,