BIZIT seminar: Popust još samo danas

Želite li da saznate kako se profesionalno obavlja proces biznis transformacije i prelazak na novu generaciju preduzetnika u porodičnim kompanijama? Interesuje vas da se ostvari što povoljniji ishod kako za osnivače i njihove vlasnike, tako i zaposlene u ovim kompanijama, te pravi rezultat, koji će rezultovati novom energijom porodičnog preduzeća? Porodične firme pre ili kasnije dođu pred veliki izazov: kako obaviti tranziciju između osnivača i vlasnika na novu generaciju, odnosno naslednike. Upravo je to tema novog BIZIT seminara.

PCPress.rs Image

PC Press u saradnji sa Adizes Southeast Europe (ASEE) organizuje BIZIT seminar „Porodične kompanije – danas i sutra“, 27. marta u Klubu poslanika u Beogradu. Još samo danas traje popust za ranu prijavu, pa svim zainteresovanima savetujemo da se što pre prijave putem BIZIT sajta.

PCPress.rs Image

Naglašavamo da seminar neće biti sniman, niti dostupan na našim YouTube kanalima. O tajnama dobrog biznis transfera regionalnih porodičnih kompanija ćete moći da saznate sve što vas zanima, ali samo iz prve ruke, odnosno direktnim prisustvom na seminaru. Vidimo se u Klubu poslanika!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje - Predstavljamo predavače - Miroslav Varga