BIZIT plus

Windows 10 Update: Još jedan bag koji utiče na iskustvo igranja

Windows 10 je objavio još jedan update u okviru kojeg postoje greške – KB4482887 – te je iz kompanije Microsoft objavljeno da ovaj ozbiljno utiče na performanse nekih video igara.

PCPress.rs Image

Greške se pojavljuju od Destiny 2 do Sea of Thieves, i dalje, te nisu ni u kakvoj vezi sa hardverom, tako da nije važno da li igrač koristi AMD, Intel ili Nvidia-u – problemi će svakako uticati na kvalitet igranja. Microsoft je u zvaničnom saopštenju objavio da nakon instaliranja KB4482887 korisnici mogu da primete probleme u grafičkim, te performansama miša, a kada igraju određene video igre. Eksperti već rade na rešenju problema, te bi zakrpa trebalo da se pojavi uskoro.

PCPress.rs Image

Korisnicima jedino preostaje da se vrate na verziju KB4482887 kako bi vratili kvalitet igranja, što mogu da učine ako se prethodno oslobode problematičnog update-a. To mogu da urade tako što odu u “Windows Update settings” u start meniju, izaberu “View update history” i kliknu na „uninstall updates“ u vrhu strane. Nakon toga će se pojaviti lista svih skorašnjih ažuriranja, te je dovoljno da se izabere ono koje korisnik želi da ukloni i klikne na “uninstall” taster na vrhu.

Pročitajte i:  Povećajte kapacitet RAM memorije Asus-ovim ažuriranjem BIOS-a za Intel i AMD matične ploče

Izvor: Tom’s Hardware

Facebook komentari: