Još samo nekoliko dana do isteka zakonskog roka – jeste li registrovali svoju e-mail adresu?

Iščitavanje zakona većini nije omiljena „sportska disciplina“, pa ste možda propustili informaciju da je registracija e-mail adrese u APR-u obaveza svih privrednih društava i preduzetnika. Registracija se mora obaviti pre 1. oktobra 2019. godine, što znači da je ostalo još samo nekoliko dana.

PCPress.rs Image

Ma koliko Gmail bio primamljiv i popularan, teško da e-mail poslat sa takve adrese izgleda profesionalnije od onog poslatog sa vlastitog domena. Zato je pravi trenutak da iskoristite promociju koju nudi SuperHosting i registrujete .RS ili .СРБ za samo 120 dinara, što u slučaju .RS domena predstavlja uštedu od preko 90%!

Naravno, registracija e-mail adrese u APR-u nije jedini razlog da registrujete svoj .RS ili .СРБ domen. Kako biste potencijalnim klijentima i saradnicima pokazali na koji način se ističete, morate im pokazati vašu jedinstvenost i u digitalnom prostoru. Najbolji način da utemeljite svoj onlajn identitet je kroz svoj sajt. A odakle početi? Upravo od imena tog sajta.

I dok pri izboru imena domena nemate ograničenja, ekstenzije domena ne mogu biti tek tako izmišljene. Izbor nije lak ako u ponudi ima oko 350 ekstenzija domena, a među njima .RS i .СРБ ekstenzija.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Zašto .RS i .СРБ ekstenzije domena?

.RS i .СРБ su ekstenzije domena Republike Srbije. Osim što pokazuju koju zemlju predstavlja određena firma/organizacija, ovi domeni nose sa sobom još prednosti:

  • Svi veći pretraživači, kao što su Google, Bing i Yahoo, daju prednost sajtovima sa nacionalnom ekstenzijom domena pri lokalnoj pretrazi.
  • Nacionalni domen nagoveštava da je vaša firma namenjena nacionalnom tržištu, što sugeriše da je regulisana nacionalnim zakonom. Ovo dodatno uliva poverenje vašim potencijalnim klijentima i saradnicima.
  • Možete kreirati svoju poslovnu elektronsku poštu sa sopstvenim domenom (na primer: kontakt@nazivfirme.rs) i koristiti je prilikom registracije u APR-u.
  • Nacionalni domeni raspolažu sa mnogo više slobodnih imena domena od grupe domena najvišeg nivoa (na primer: .com), tako da su manje šanse da je ime domena, koje ste odabrali, zauzeto.
  • Prilikom registracije ovih domena se unose podaci koji se proveravaju od strane RNIDS-a, fondacije koja upravlja registrom nacionalnih Internet domena, i tako smanjuje rizik od zloupotrebe.
  • Ukoliko je vaša firma/organizacija posvećena kako nacionalnim, tako i internacionalnim klijentima, možete registrovati domen nacionalne ekstenzije zajedno sa domenom najvišeg nivoa (.com, .net, .org, .info, .biz) ili nekim specijalnim domenom. Na taj način možete odvojiti sadržaj, kao i vaše proizvode/usluge, prema ciljnoj grupi na osnovu zemlje odakle potiču, dok će oni imati jasnu predstavu za koga su određeni proizvodi/usluge namenjene.
Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

PCPress.rs Image

Ali, da sve ove prednosti nacionalnih domena ne bi ostale samo prazna priča, SuperHosting vam poklanja vaučer sa kojim ćete moći da registrujete svoj .RS ili .СРБ domen na period od godinu dana za samo 120 RSD! Vaučer možete iskoristiti do 20.09.2019. godine prilikom registracije novih domena.

 

Kako da iskoristite vaučer?

Proces je prilično jednostavan:

  • Posetite sajt SuperHosting;
  • Unesi ime željenog .RS i/ili .СРБ domena;
  • Pratite korake porudžbine;
  • Na poslednjem koraku možete pregledati svoju porudžbinu, a ispod nje priložiti promo kod: SUPERRS120

Uz novi domen pokrećete novo poglavlje u svom poslovanju, a vaše prisustvo u digitalnom svetu postaje još prepoznatljivije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,