BIZIT plus

Jubilarni 300. broj magazina PC Press besplatan za čitanje u digitalnoj čitaonici!

Kao poklon vernim čitaocima, Redakcija je odlučila da broj 300. u digitalnoj čitaonici bude dostupan bez plaćanja, a možete ga čitati na ovom linku. Za analogne ljubitelje PC#300 je raspoloživ na novinskim kioscima ali i kroz PC PRESS aplikacije za desktop računare, Android (Google Play) i iOS (AppStore) uređaje.

PCPress.rs Image

Kao što već znate, časopis za profesionalnu primenu računara PC PRESS objavio je 300. broj 5. jula 2022. godine. Na taj način zaokružen je 27-godišnji opus ovog uglednog časopisa koji se bavi primenama vrhunskih tehnologija u poslovanju. Broj 300 donosi novi dizajn i brojne promene usmerene prema lakšem praćenju i boljoj organizaciji sadržaja.

Uz uobičajene teme, PC#300 donosi retrospektivu 27-godišnjeg opusa časopisa uz sagledavanje trendova razvoja informacionih tehnologija. Urednici i saradnici časopisa komentarišu stanje na tržištu i komentarišu ranije date prognoze, pokušavajući da proniknu u budući razvoj događaja.

Direktori i vlasnici najvećih domaćih firmi, koje sa časopisom PC sarađuju već gotovo tri decenije, odazvali su se pozivu Redakcije i kroz autorske komentare i intervjue izneli svoja gledišta o značaju časopisa, kao i o trendovima razvoja ICT-ja.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Izdavačka kuća PC PRESS osnovana je 1995. godine i u prethodnim decenijama je, uz prvi privatni računarski časopis na ovim prostorima, realizovala brojne pionirske poduhvate u oblasti ICT. Među njima su prvi računarski CD-ROM i prvi računarski DVD proizveden u Srbiji, prva knjiga o Windows-u 95, prvi veliki test mobilnih mreža u Srbiji po metodologiji uglednog nemačkog časopisa connect, tri velika Internet seminara, poslovno-informatički skup BIZIT koji ima već devetogodišnju tradiciju, izbor Top50 domaćih nastupa na Internetu i muzej starih kućnih i personalnih računara.

Facebook komentari: