Izašao je jubilarni 300. broj magazina PC Press!

Slavimo veliki jubilej! Polako, ali sigurno, nakon 27 godina stigli smo do 300. broja magazina PC! Možete ga pronaći u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, gde je objavljeno najnovije izdanje časopisa PC #300. Već od četvrtka 7. jula, časopis će se naći i na kioscima. Kao poseban poklon čitaocima, praznični broj je besplatan za preuzimanje u digitalnoj čitaonici!

PCPress.rs Image

Glavna teme našeg magazina jeste veliki jubilej – 300. broj nakon 27 godina rada! Specijalno za ovu priliku, urednički tim PC Press-a se osvrće na dešavanje iz proteklih decenija, pa ćete čitati komentare Dejana Ristanovića, Voje Antonića, Bojana Stanojevića, Milana Bašića…Odakle smo krenuli, dokle smo stigli, koliko smo se promenili s razvojem tehnologije i na koje se sve načine tehnologija razvijala, te kako je uticala na naše svakodnevne živote, i na ličnim planovima, kao i na planovima poslovanja. Tu su i intervjui s našim partnerima, direktorima i osnivačima najvećih domaćih računarskih firmi, koji su uz nas bukvalno od prvog broja našeg časopisa!

Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

Naravno, tu je i mnoštvo zanimljivih dešavanja koja smo pokrivali, uređaja koje smo testirali, priča koje smo doneli, naročito iz sfere biznisa. Bili smo u Istanbulu s kompanijom Huawei na velikom evropskom predstavljanju uređaja ove kompanije za predstojeću jesen, isprobali smo jedan od najboljih (i najskupljih) laptopa koje možete kupiti, a pogađate, kreator je ASUS, testirali smo cenovno izuzetno dobro pozicioniran Motorola Edge 30 telefon, kao i zanimljiv i veoma elegantan Honor GS 3 pametni sat. Biz&IT segment časopisa pokriva najnovija dešavanja u sferi 5G, IoT i AI segmenata, kao i brojne druge poslovne teme. Sve to i još mnogo toga vas očekuje u najnovijem broju časopisa PC!

I ne zaboravite – 9. i 10. novembar su rezervisani za našu BIZIT konferenciju, koja će se ovog puta održati u Crowne Plaza hotelu!

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,