Data centri 2024

K20 Pro: Koliko košta telefon od zlata?

Redmi India najavio je specijalno izdanje novog modela K20 Pro koji će biti napravljen od zlata. Naime, kompanija planira da proizvede samo 20 ovakvih uređaja, a oni koji su oduvek sanjali o telefonu od plemenitog metala moći će da svoj model kupe po ceni od sedam hiljada dolara.

PCPress.rs Image

Iz kompanije napominju da se ne radi samo o pozlaćenoj verziji postojećeg modela, već o telefonu koji je u potpunosti napravljen od zlata, te dekorisan dijamantima. Kada se to uzme u obzir ne iznenađuje što model košta 15 puta više od standardnog K20 Pro modela koji može da se nabavi po ceni od 405 dolara.

Regularna cena je tako prilično razumna, budući da model ima Snapdragon 855 procesor, 6GB RAM-a, senzor za očitavanje otiska prsta ispod displeja, te tri prednje kamere. Kada je zlatna verzija u pitanju pitanje cene je nešto sasvim drugo, budući da korisnici plaćaju za materijal, a ne i za dodatne funkcije, što telefon čini tek luksuznim predmetom, tako da se ne razlikuje mnogo od nekog komada nakita.

Pročitajte i:  Apple je navodno pokušavao da poveže Apple Watch sa Android-om

Budući da je serija zlatnih K20 Pro telefona ograničena u kompaniji se nadaju da će se brzo rasprodati, te ističu da je pogodna za one kojima nedostaju raskošni momenti koje je nudio Apple Watch Edition.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,