NEC ekrani velikog formata: Veliki format za impresivnu sliku

Monitori velikog formata, bilo da figuriraju zasebno ili su deo video‑zida, nalaze svoju primenu u najrazličitijim sektorima. Neizostavan su i dinamičan marketinški alat, sastavni su deo savremenih konferencijskih sala, ali i najzahtevnijih aplikacija za koje je neophodan konstantan rad 24/7.

PCPress.rs Image

Najvidljivija primena ove grupe monitora svakako je Digital Signage, prisutan u svim javnim prostorima gde postoji potreba za komunikacijom ili informisanjem posetilaca, korisnika ili kupaca. Nalazimo ih u brojnim sektorima, od ugostiteljstva i poslovnih prostora, preko kulturnih ustanova i industrije zabave, do trgovinskih objekata i prostora javnog informisanja. Digital Signage instalacije na najbolji način koriste sav raspoloživi prostor, a uz inovativna rešenja montaže i pozicioniranja monitora, izlaze u susret i najzahtevnijim instalacijama.

Jedan od brojnih brendova koji se ističe po širokom izboru monitora velikih dijagonala jeste japanska kompanija NEC, koju na domaćem tržištu zastupa DIVISION Visual Solutions. NEC, kao jedan od vodećih brendova za Digital Signage, u svom proizvodnom programu nudi monitore najrazličitijih dimenzija, sve do dijagonale od 98“. Izlazi u susret svim zahtevima klijenata i pokriva sve aplikacije, od budžetski povoljnih entry level rešenja, do poluprofesionalnih i profesionalnih monitora za rad 24/7, s mogućnošću priključivanja dodatnih uređaja.

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije

PCPress.rs Image

Entry Level rešenja – NEC serija E

Monitore iz ove kategorije odlikuje čista struktura i moderan dizajn, kao i dostupnost u dijagonali do 65“. Ova budžetski povoljna rešenja nude niske troškove održavanja, uz mogućnost profesionalne integracije i samostalnog rada, bez potrebe za priključivanjem dodatnih uređaja. Idealno su rešenje za konferencijske sale, kao i za prikazivanje reklamnih sadržaja u trgovinskim objektima, gde se ne zahteva rad duži od 12/7. OSD sistem omogućava aktiviranje kancelarijskog režima za prikazivanje prezentacija ili Digital Signage režima za programiranje intervala prikazivanja sadržaja.

PCPress.rs Image

Poluprofesionalna rešenja – NEC serija C

Za primenu u konferencijskim salama ili prodajnim objektima gde je neophodan rad 24/7 pod različitim svetlosnim uslovima, idealno rešenje su monitori iz serije C, dostupni u rasponu dijagonala do 90“. Pored elegantnog dizajna i poboljšanih vizuelnih performansi, ove monitore odlikuje znatno smanjen nivo odsjaja, što ih čini odličnim rešenjem za svaki ambijent, čak i pod jačim osvetljenjem. Poseduju ugrađen medija plejer za samostalan rad i prikazivanje osnovnih Digital Signage sadržaja, ali i mogućnost priključivanja dodatnih uređaja.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

PCPress.rs Image

Profesionalna rešenja – NEC serije V i P

Serije V i P za napredna Digital Signage rešenja i sisteme obaveštavanja i oglašavanja, kao i primenu u velikim konferencijskim salama, dostupne su u dimenzijama od čak 98“, obezbeđuju vidljivost na udaljenosti do 30 metara od posmatrača i sliku bez odsjaja. Ove profesionalne monitore karakteriše visok nivo osvetljaja do 500 cd/m2, koji obezbeđuje vidljivost i u osvetljenim uslovima. Ugrađeni SpectraView engine pruža idealno vizuelno iskustvo i verodostojnost boja uz mogućnost kalibracije za ujednačenost slike. Ugrađeni medija plejer dopušta prikazivanje sadržaja bez priključivanja dodatnih uređaja, kao i programiranje intervala prikazivanja, a podržava i brojne dodatne uređaje i sistemske nadogradnje.

Kontakt: DIVISION Visual Solutions

Ovaj tekst je deo PC Press specijala posvećenog Televizorima i ekranima velikog formata. Kompletan specijal je potpuno besplatan za čitanje i možete ga čitati u digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti direktno odavde u PDF formatu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,