Kako da digitalizujete svoje poslovanje – BIZIT 2017

Konferencija BIZIT pod nazivom “Prirodno digitalno”, održaće se 1. i 2. novembra ove godine, u Klubu poslanika, Tolstojeva 2, Beograd. Već četvrtu godinu najveća regionalna biznis i IT konferencija će okupiti dobre predavača, stručnjake u raznim oblastima digitalne ekonomije, privrede, obrazovanja i politike. Glavna tema konferencije je digitalizacija u svim sferama poslovanja, a očekuje se više od 450 učesnika.

PCPress.rs Image

Centralne teme dvodnevnog skupa, biće data centri bliske budućnosti, sa posebnim akcentom na bezbednost podataka i poslovni softver. Bezbednost na mreži nikada nije bila važnija i taj trend će se nastaviti. Kako najbezbolnije zaštititi poslovno mrežno okruženje sistemom koji funkcioniše autonomno, čime se izbegava faktor ljudske greške. IT bezbednost postaje sve važnija, ali, nažalost, u najvećem broju slučajeva, budžeti za IT bezbednost se smanjuju. Konferencija će pokušati da sazna kako da se efikasno borimo protiv poslednjih sajber napada kako bismo izbegli trajnu štetu za kompanije i vlade.

Tehnologije nam nesumnjivo donose brojna unapređenja. Informatička podrška poslovanju podrazumeva uvođenje sve više raznorodnih softverskih rešenja. Istovremeno, poslovni procesi zahtevaju koordiniran pristup izvršavanju pojedinačnih aktivnosti i centralizaciju informacija. Kako pomiriti ove dve krajnosti? Do koje mere treba prilagođavati informacioni sistem i kada specifičnosti opravdavaju investiciju? Kako pravilno spojiti poslovna znanja i potrebe sa tehničkim funkcionalnostima softvera? Odgovore na ova pitanja potražite na panelu „Softver (ni)je dovoljan?“.

Pročitajte i:  Data centri 2024 (Besplatno izdanje)

PCPress.rs Image

O zapošljavanju i obrazovanju, gorućem problemu IT industrije u regionu diskutovaće Branko Milutinović osnivač kompanije NORDEUS i Dragana Đermanović internacionalni strateg, bloger i predavač iz oblasti poslovne primene interneta. Paneli BIZIT-a obećavaju uvek vrlo dinamične dijaloge učesnika što se očekuje i ovog puta, gde će se direktori telekomunikacionih operatera u Srbiji naći u diskusiji sa ambasadorom Južne Koreje. Južna Koreja je vodeća zemlja u oblasti telekomunikacija, a ambasador će govoriti o mogućnostima saradnje sa Srbijom. U okviru panela “E-commerce“, kompanija Gemius će predstaviti najnovije istraživanje e-commerce za Srbiju 2017. Saznajte koje su perspektive e-commerce u Srbiji i regionu, kakvo je poverenje u on-line kupovinu i e-plaćanje. Zašto smo još uvek na začelju e-commerce, šta nam je još potrebno da bismo napredovali? Dokle smo stigli sa legalizacijom, licenciranjem i zaštitom intelektualne svojine između ostalih govoriće i Dragan Bjelogrlić.

Detalje kao i link za prijavu možete naći na sajtu bizit.rs, a agendu preuzeti ovde. Prijavljivanje traje do četvrtka, 26. oktobra do 23:59h.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,