Kako je tehnologija promenila marketing?

U svetu koji se stalno menja oko nas, sve više se oslanjamo na tehnologiju i internet, a način na koji marketing funkcioniše se promenio i prilagodio. Inovacije kao što su društvene mreže, virtuelna i proširena stvarnost promenili su kako brendovi ciljaju na svoju publiku. 

PCPress.rs Image

Potrošači žele da ostvare direktne odnose sa omiljenim brendovima i žele da znaju zašto kompanija radi to što radi, a ne samo ono što nudi. Kroz nove tehnologije i medijske platforme, kompanije mogu da privlače svoju publiku dok im prodaju proizvode. Sa tim na umu, katedra za digitalni marketing Fakulteta za medije i komunikacije organizuje drugo predavanje FMK Digitalne akademije, koje će održati Mika Tasić (Tech Lead, Google Growth Engine), stručnjak u oblasti kreativne upotrebe tehnologije i tehnoloških inovacija u modernom marketingu.

PCPress.rs Image

Mika Tasić će prisutne uvesti u svet novih tehnoloških izražajnih sredstava, koja menjaju način pripovedanja u modernom marketingu. Neke od tema o kojima će razgovarati su 360 video, VR/AR, Facebook/YouTube formati i optimizacija video sadržaja za maksimalnu gledanost, uz mnogo praktičnih primera kako brendovi u saradnji sa platformama koriste nove tehnologije u marketingu. Otvoreno predavanje pod nazivom “Foton za dinar” ili kako je tehnologija promenila marketing će se održati u sredu 4. aprila 2018. godine u 18:30 časova, u sali 8a Fakulteta za medije i komunikacije (Karađorđeva 65, Beograd).

Facebook komentari:
Pročitajte i:  YouTube Music daje čistiji izgled Now Playing ekrana na vebu 
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,