Kaspersky vodi sajber zaštitu za Formulu E

DS Virgin Racing tim, koja je deo Virgin investicione grupacije, zajedno sa kompanijom Kaspersky Lab objavili su danas vest o novoj inovativnoj saradnji, koja ima za cilj da u narednih nekoliko godina vozilima ovog tima obezbedi zaštitu od sajber pretnji.

PCPress.rs Image

Vest je objavio osnivač Virgin kompanije Ričard Branson, tokom samita održanog u prostorijama kompanije New Lab u Bruklinu. Članovi tima Formule E u Njujorku sarađivaće sa stručnjacima iz kompanije Kaspersky Lab i zajedno će raditi na implementaciji bezbednosnih sistema.

FIA Formula E Šampionat je prvo svetsko takmičenje električnih automobila koji se takmiče na ulicama nekih od najatraktivnijih gradova, kao što su Hong Kong, Marakeš, Buenos Aires, Monako, Pariz, Berlin, Njujork i Montreal. Šampionat prestavlja inovaciju na polju električnih vozila i alternativnih energetskih rešenja.

PCPress.rs Image

Kako kaže Eugene Kaspersky, CEO kompanije Kaspersky Lab, posmatraju Formulu E već neko vreme i da se saradnja sa njima činila kao sledeći korak za nastavak aktivnosti u svetu automobila. DS Virgin će, zahvaljujući Kaspersky Lab biti najadekvatnije zaštićen od sajber pretnji.

Facebook komentari: