BIZIT plus

KimTec ovlašćeni distributer za Toshiba proizvode

logoFirma KimTec iz Beograda, jedna od članica M SAN grupacije, postala je ovlašćeni distributer kompanije Toshiba za Srbiju. Od juna ove godine u ponudi KimTec-a mogu se naći Toshiba prenosni računari, uz opcije (miševi, tastature i torbe ), kao i digitalni fotoaparati i externi HDD.
Toshiba Corporation je multinacionalna kompanija elektronske industrije sa visokotehnološkim proizvodima namenjenim mnogim vodećim privrednim sektorima. Toshiba se posebno ističe kao vodeća kompanija u informativnoj tehnologiji, vrhunskom kvalitetu i fantastičnom dizajnu, ali i po brizi za očuvanje okoline.
U distribuciji KimTec-a mogu se naći proizvodi serija Satellite, Satellite Pro, Qosmio, Portege i Tecra, posebno dizajnirani prenosni računari za svakog korisnika, koji se uz osnovne karakteristike koje čine Toshibu A brandom ističu takođe i vrhunskom uslugom i brigom za kupca. Ovo se naročito ističe kroz vrlo atraktivne i za kupca sigurne „No matter what“ garancije. Kupcima Toshibinih prenosnih računara omogućuje se pogodnost pokrića u slučaju slučajnog oštećenja njihovih računara, ali i zaštita protiv krađe, kao i garancija koja kupcima pruža mogućnost da vrate proizvod koji su kupili ako se ispostavi da on nije ono što su očekivali. Takođe od 1.6. „No matter what“ garancija uključuje i garanciju u slučaju nezaposlenosti, koja kupcima daje dodatnu zaštitu i sigurnost. Uz distribuciju je osigurana i podrška KimTec servisa, kako bi krajnjem korisniku mogli omogućiti brzu, kvalitetnu i vrhunsku uslugu.
„Partnerstvo sa Toshibom za KimTec predstavlja još jedno priznanje našeg dosadašnjeg rada i rezultata koje smo postigli na IT tržištu Srbije. Posebno u „godini krize“, za nas to je to i potvrda da se u izazovnim vremenima upravo lideri ističu još boljim rezultatima. Toshiba je prepoznala naš nastup, naravno ne samo u ovoj godini, već jednu dugoročnu strategiju koja to prati, a kojom smo za manje od 5 godina u Srbiji pozicionirali sve naše distributivne programe kao preferirane i maksilmalno cenjene od strane celog IT tržišta. Kroz partnerstvo sa KimTec-om, Toshiba u suštini dobija partnerstvo sa najširom partnerskom mrežom od blizu 2000 maloprodajnih objekata u celoj Srbiji koji će uz našu podršku celom srpskom tržištu proizvode ove robne marke učiniti prvim izborom u kupovini kategorije prenosnih računara visoke klase.“ naglasio je Damir Dedić, direktor KimTec-a.
Izvor: www.kimtec.rs

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: