Ključna stvar koju može samo razr 40 ultra

Motorola razr pokrenula je trend telefona na preklop sa savitljivim ekranima, a kompanija nastavlja da sa svakom novom generacijom korisnicima pruža novitete koji se ne mogu naći na drugim modelima.

PCPress.rs Image

Prva stvar koja se na modelu razr 40 ultra ističe svakako je veliki spoljni ekran.

U pitanju je najveći spoljni displej na jednom telefonu na preklop, ali to nije jedina stvar koja ga izdvaja u poređenju sa konkurentskim modelima.

Korišćenje aplikacija na spoljnom ekranu

Motorola razr 40 ultra je jedini telefon na preklop koji korisnicima omogućava da na spoljnom ekranu koriste aplikacije – baš kao što to rade na velikom.

Možete izabrati bilo koju aplikaciju kao što su YouTube, Google Maps i Instagram, i pokrenuti je na spoljnom displeju bez ikakvih ograničenja. Primera radi, drugi modeli najčešće mogu da koriste samo vidžete tih aplikacija sa ograničenim mogućnostima.

Zahvaljujući ovoj mogućnosti, korisnici ne moraju da otvaraju telefon kako bi pristupili omiljenim aplikacijama, već ih mogu direktno koristiti na spoljnom ekranu.

Pročitajte i:  Uzbudljiva Xiaomi ponuda za sve ljubitelje tehnologije

Ovo je izuzetna mogućnost koja znatno olakšava život jer je vrlo lako pokrenuti mape kada vam trebaju i pratiti sve potrebne instrukcije bez potrebe za otvaranjem telefona.

Gotovo neograničene mogućnosti spoljnog displeja

Pored ove jedinstvene funkcije, spoljni ekran Motorole razr 40 ultra donosi i brojne druge mogućnosti sa ciljem da korisnicima ponudi potpuno novo iskustvo korišćenja smartfona.

Zahvaljujući naprednim tehnologijama, sada je moguće pratiti sve notifikacije na spoljnom ekranu, odgovarati na poruke uz pomoć integrisane tastature, gledati omiljene filmove i serije, pa čak i igrati određene igre i obavljati telefonske pozive.

U slučaju da vam je ipak potreban veliki ekran, aplikacija će se bez ikakvog seckanja prebaciti na glavni displej kako biste nesmetano nastavili da je koristite.

Za razliku od drugih telefona na preklop koji na spoljnom ekranu omogućavaju isključivo korišćenje vidžeta i prečica, Motorola korisnicima omogućava da ga dodatno prilagode svojim potrebama i sami odaberu neki od posebno dizajniranih panela, kao i njihov redosled.

Na raspolaganju su app launcher, calendar, vremenska prognoza, Spotify, Google Fit i Google news paneli.

Facebook komentari: