BIZIT plus

Kompanija HP otvorila prvu prodavnicu u Srbiji

HP na otvaranju ugostio tenisere Janka Tipsarevića i Viktora Troickog kako bi im zajedno sa prvim posetiocima pružili podršku za predstojeće finale

Teniseri i predstavnici HP-a i Gigatrona ispred cuvene SalatareKompanija Hewlett-Packard u saradnji sa Retail Partnerom, firmom Gigatron, otvorila je svoju prvu specijalizovanu prodavnicu u Srbiji, u Ušće Shopping centru u Beogradu. Otvaranju HP prodavnice prisustvovali su i Janko Tipsarević i Viktor Troicki, finalisti Dejvis kupa, čiji je tehnološki sponzor kompanija HP, a prodavnicu je ukrašavao pehar Dejvis kupa. Svi ljubitelji tehnologije moći će od sada da nađu HP računare, štampače i dodatnu opremu na ovom jedinstvenom mestu, a prvih 45 kupaca laptop, desktop ili netbook računara, dobiće i ulaznice za finale Dejvis kupa.

Srbija je jedna od samo nekoliko zemalja u Evropi, koja će imati HP prodavnicu. Otvaranjem ovakvih prodavnica u svetu, HP uvodi novi koncept predstavljanja svojih proizvoda i komunikacije sa kupcima. Dizajn HP prodavnice prilagođen je potrebama kupaca i omogućava im da dožive HP tehnologiju svim čulima i kupuju u specifičnom okruženju. Prodavnica je koncipirana tako da omogućava korisnicima da lako pronađu proizvod koji im je potreban, isprobaju ga, uporede sa drugim proizvodima i informišu se o novim uređajima i tehnološkim novinama.

Pročitajte i:  HP objavio najtanji 14-inčni gejming laptop na svetu

Achim Kuttler i Vladan Jankovic otvaraju HP prodavnicu„Naša želja je da ovo ne bude obična prodavnica namenjena samo kupovini proizvoda, već mesto na kome će se okupljati svi ljubitelji moderne tehnologije, razmenjivati svoja iskustva i znanja i naučiti nešto novo što će im pomoći u odabiru uređaja, koji će njihove živote učiniti lepšim i zabavnijim“, rekao je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji. Posetioci prodavnice će prilikom odabira i kupovine proizvoda moći da vide i interaktivne demonstracije HP uređaja, a obučeno osoblje biće na raspolaganju za sve savete i potrebne informacije.

„Kompanija Hewlett-Packard, kao najveća tehnološka kompanija na svetu konstantno se trudi da kreira nove mogućnosti kako bi tehnologija bila bliža što širem krugu ljudi i uticala na unapređenje kvaliteta njihovih života. Zato je i nastala ideja otvaranja HP prodavnica, a Srbiju smo odabrali jer znamo da je perspektivno tržište, u koje kompanija HP želi da ulaže svoja znanja i dragocenu praksu, koju ima i razvija po celom svetu“, rekao je na otvaranju Achim Kuttler, generalni direktor, HP PSG za centralnu i istočnu Evropu.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

U HP prodavnici mogu se naći laptop, netbook, desktop računari, štampači i dodatna oprema. Zainteresovani kupci moći će da pronađu najnovije modele iz poznatih serija HP laptop računara Pavilion, Envy, ProBook i EliteBook, a u ponudi HP prodavnice će biti i proizvodi kao što su HP TouchSmart, All-in-One i Pavilion Elite računari, koji će se po prvi put naći na srpskom tržištu. Do sada je u EMEA regionu otvoreno šest HP prodavnica u Moskvi, Londonu, Bukureštu i Africi, a nove prodavnice će, osim u Srbiji, biti otvorene i u Španiji, Češkoj Republici, Kazahstanu i Hrvatskoj.

HP

Facebook komentari: