Kompanija Sony predstavila dve nove serije 4K HDR televizora

Kompanija Sony najavila je dve nove serije televizora koje odlikuje kvalitet slike u 4K HDR rezoluciji, te niz pametnih funkcija.

PCPress.rs Image

Naime, serija XF83 u svom sklopu ima 4K HDR procesor X1, i predstavlja savršeno rešenje za one koji traže sliku visokog kvaliteta koju pružaju ekrani veličine 60 ili 70 inča. Spoj različitih tehnologija boje i kontrast približava stvarnosti, omogućava čistiju sliku, i smanjuje šum na ekranu, te izoštrava i uvećava sliku kako bi se dobili dodatni detalji.

Uz napredne glasovne komande i Android TV, XF83 4K HDR serija televizora omogućava pristup filmovima, TV emisijama i velikom broju različitih aplikacija, a može da se koristi i kao uređaj za igranje video-igara. Ljubitelji televizije mogu da uživaju u hit emisijama i filmovima na platformama kao što su Google Play Movies i TV, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, te drugim. Televizori serije XF83 4K HDR uokvireni su uskim aluminijumskim ramom, i imaju pametno postolje koje omogućava da svi kablovi budu osigurani i sakriveni.

PCPress.rs Image

Serija XF70 donosi 4K HDR iskustvo u četiri veličine ekrana – 43, 49, 55 i 65 inča, te može da se prilagodi svakom prostoru. Zahvaljujući 4K X-Reality PRO tehnologiji, poboljšani su detalji i jasnoća, što unapređuje ukupni kvalitet slike. Televizori serije XF70 imaju ugrađeni internet pretraživač, pa omogućavaju praćenje TV sadržaja i filmova preko popularnih aplikacija za strimovanje sa trenutnim pristupom, kao što su Netflix i YouTube , te najboljim igrama na konzolama PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro, a svi sadržaji prikazuju se u živopisnoj i detaljnoj HDR rezoluciji. Kao i XF83, serija XF70 ima pametno dizajnirani stalak za sakrivanje kablova.

Pročitajte i:  CEO YouTube-a upozorava OpenAI da je zabranjeno da treniraju svoje AI modele na video snimcima platforme

Sony XF70 u Srbiji će biti dostupan od juna, a XF83 od jula 2018. godine.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,