Kompletan Fujitsu ultraprenosivac za malo para

PCPress.rs Image

Fujitsu LIFEBOOK SH531 je prvi prenosivi računar kojim njegov japanski proizvođač omogućava korisnicima pogodnosti klase ultra prenosivih notebook-ova u izuzetno ekonomičnom cenovnom rangu. 

Idealan za učenike, studente, male poslovne korisnike, ultraprenosivi 13,3-inčni Fujitsu LIFEBOOK SH531 teži samo 1,9kg i odlikuje ga puna funkcionalnost i karakteristike ultraprenosive klase koje višestruko pomažu korisnicima pri učenju i radu, a koje do skora nisu bile pristupčane većini zahtevnih korisnika, među kojima su i akademci.

Početne cene konfiguracija LIFEBOOK-a SH531 biće manje od 500 evra!

Dostupan preko Fujitsuovih zastupnika u regionu CEMEA&I, kome pripada i Srbija, tanki LIFEBOOK SH531 ima sve što bi jedan prenosivi računar trebalo da ima da bi postao idealan “drug za učenje”, uključujući karakteristike kao što su: ekran bez odsjaja za rad na otvorenom; Computrace® servis u BIOS-u, koji omogućava daljinsko praćenje računara (u slučaju da se ukrade ili izgubi); mogućnost “zaključavanja” softvera i hard drajva; kao i tastaturu otpornu na prolivanje tečnosti.

Korisnici mogu da računaju na odličnu konektivnost zahvaljujući integrisanoj Bluetooth i WLAN tehnologiji, eSATA portu i ExpressCard slotu za eksterni UMTS. Intel® Wireless Display (WiDi) tehnologija čak omogućava da se notebook bežično poveže sa ekrano, koji to podržava.

 Fujitsu je dizajnirao LIFEBOOK SH531 tako da računar tokom svog životnog ciklusa vrši minimalan uticaj na životnu sredinu. Upotreba toksičnih materija u procesu proizvodnje je svedena na minimum, a pri dizajniranju sistema pažnja je usmerena na energetsku efikasnost. Korisnici mogu da očekuju da će baterija izdržati više od šest sati neprestanog rada, zahvaljujući drugoj generaciji pametne familije Intelovih® Core™ i3 i i5 procesora koji automatski prilagođavaju svoj režim rada potrebama korisnika.

Diter Hajs, čelnik odeljenja “Workplace Systems” u kompaniji Fujitsu Technology Solutions ističe: “U prošlosti, izbor povoljnog prenosivog računara je uvek bio kompromis između funkcionalnosti i cene. LIFEBOOK SH531 će to promeniti, jer je odlično rešenje za školu, kuću ili male poslovne korisnike koji traže notebook velikih mogućnosti po atraktivnoj ceni.”

Fujitsu LIFEBOOK SH531 se već nalazi u Fujitsuovoj ponudi u regionu CEMEA&I (Continental Europe, Middle East, Africa & India) i može se kupiti preko interneta i na odabranim maloprodajnim mestima.

http://ts.fujitsu.com/products/mobile/notebooks/lifebook_sh.html

https://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-lifebook-sh531.pdf

 

 

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija