BIZIT plus

Konferencija Igraj bezbedno u subotu, 23. novembra

Koliko smo svesni sopstvenih izbora, kako oni iz virtuelnog sveta oblikuju našu stvarnost, gde se kriju opasnosti, a gde lepota, znanje i mudrost života možete čuti na konferenciji „Igraj bezbedno“ koja se održava u okviru istoimenog projekta pod pokroviteljstvom Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija na temu „Bezbednost dece na Internetu“ u organizaciji Centra za edukaciju i istraživanje u medicini, ekologiji i sociologiji (CERMES).

logoPrijavite se na adresi  http://www.link-learning.com/stream/sr/cermes.php 23. novembra 2013. godine u 10h.

Igrajte se (bezbedno) učestvujući na nacionalnom takmičenju učenika od 13-18 godina za najbolju kompjutersku igricu, literarni rad, likovni rad, Power Point prezentaciju, plakat, fotografiju/2-minutni film/muzički spot i najlepšu školsku izložbu/najaktivniju školu. Dve live-stream konferencije su namenjene učenicima, roditeljima, prosvetnim i zdravstvenim radnicima. U okviru završne konferencije 18. januara 2014. godine će biti organizovan i on-line besplatan akreditovani stručni sastanak za sve zdravstvene radnike.

Pratite www.igrajbezbedno.org i Facebook stranicu „Igraj bezbedno“. Prijavite radove, popunite ankete, obogatite našu riznicu, glasajte za najbolje radove i igrajte se s nama. Najbolje učesnike: učenike, profesore, roditelje, lekare i škole očekuju vredne nagrade.

Pročitajte i:  DIDS 2024 - Budućnost je… sada!

 

Facebook komentari: