Konferencija WeAreDevelopers u Beču 11 i 12 maja

Treća po redu, konferencija WeAreDeveleopers održaće se u Beču 11. i 12. maja 2017. godine i ponudiće programerima kompletnu platformu za obrazovanje, umrežavanje i razmenu iskustava. Iskoristite promotivni kod za dodatni popust prilikom registracije.

Wearedevelopers_Foto
Slika: © Katharina Schiffl

Konferencija We are developers održava se u bečkoj Marx Halle i doživljava neverovatnu ekspanziju u poslednje dve godine. Na premijernom otvaranju konferencije 2015. godine zabeleženo je 200 učesnika, a u 2017. godini se očekuje čak 2.000 učesnika. Misija konferencije je da omogući programerima iz čitavog sveta da se povežu i razmene svoja znanja i iskustva. Ovog puta cilj je i privlačenje velikih međunarodnih brendova na IT tržištu, a težište programa će biti razvoj internet i mobilnih aplikacija i softvera. Aktuelne teme kao što su virtuelna realnost, internet stvari, robotika i veštačka inteligencija će takođe biti u središtu interesovanja.

Kao i prethodnih godina biće organizovane platforme za programere koje će po prvi put biti međunarodno orijentisane. Na taj način organizatori konferencije žele da privuku programere iz srednje i istočne Evrope i etabliraju konferenciju u Beču kao najveći skup programera u Evropi. Prostor za izlagače obuhvataće površinu od 7.000 kvadratnih metara.

Pored klasičnih predavanja organizovaće se okrugli stolovi, radionice, takmičenja u kodiranju i prilike za upoznavanje i proširenje mreže kontakata. Pretprodaja ulaznica je već počela, pa će se ulaznice, čija je regularna cena 199 evra, prodavati u više faza. Ulaznice su trenutno dostupne po ceni od 89 evra. Predstavništvo grada Beča u Beogradu obezbedilo je poseban promotivni kod za popust. Sa promotivnim kodom EUROCOMM-SRB ostvaruje se popust od 20% na sve kategorije ulaznica. Za više informacija, posetite https://www.wearedevelopers.org/.

Facebook komentari: