ERP 2024

Konsing sklopio ugovor sa kompanijom Netel AS o izgradnji mobilnih mreža – vrednost 15 miliona eura

konsing_170511 Posle prodora u Veliku Britaniju, beogradska "Konsing Grupa" je potpisala ugovor o saradnji sa norveškom firmom "Netel AS", vredan 15 mil EUR, za zajedničko učešće u zameni opreme i izgradnji mobilnih mreža za operatore "Telenor", "Netcom" i "Mobile Norway", s mogućim proširenjem do 23 mil EUR, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta "Konsing Grupe".

Početak radova je predviđen za sledeću nedelju, a realizacija ugovora će trajati do kraja 2012. godine. Navedeni ugovor predviđa i zajednički nastup na tržištima u Skandinaviji, naročito Švedskoj, gde se očekuje veliki obim radova na modernizaciji mobilnih mreža postojećih operatora.

"Konsing Group" je najveća kompanija za inženjering u radio telekomunikacijama u regionu jugoistočne Evrope, a posebno je specijalizovana rad na sistemima mobilne telefonije. Najveću vrednost firme čini više od 100 vrhunskih inženjera raznih struka i preko 150 tehničara, sa iskustvom u radu na velikim projektima kako u Srbiji i regionu, tako i širom sveta od Šri Lanke do Turske, Bugarske, Češke, Poljske i Irske.

Nakon prvih ugovora na tržištu Velike Britanije početkom 2011. godine, ovo je ulazak na velika vrata i u Skandinaviju, a postoje najave da će ovogodišnja ekspanzija na nova tržišta biti nastavljena.

Posebno je značajno i to što je u pitanju prodaja visoko vrednovanog rada, zasnovanog na znanju, iskustvu i efikasnom upravljanju projektima.

Izvor: eKapija

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,