ERP 2024

Korisnici Outlook-a će dobiti novo mesto gde mogu da pronađu svoje @mentions

Ozbiljan je zadatak pratiti sva ažuriranja usmerena na vas u Outlook-u, posebno kada komunicirate sa značajnim brojem ljudi.

PCPress.rs Image

Nova funkcija dostupna u junu

Microsoft je svestan poteškoća sa kojima se mnogi korisnici suočavaju i radi na novoj funkciji koja će korisnicima Outlook-a olakšati praćenje svakog ažuriranja usmerenog na njih. Prema Microsoft 365 Roadmap stranici, Microsoft aktivno radi na novom oknu sa obaveštenjima za korisnike programa Outlook na Windows-u čija će svrha biti da pomogne korisnicima da ostanu povezani sa ažuriranjima koja su usmerena na njih. Jednostavnim rečima, okno sa obaveštenjima će biti dom za sva vaša važna ažuriranja, uključujući @mentions. Iako nismo upoznati sa korisničkim interfejsom, novo mesto gde ćete dobiti sve svoje @mentions moglo bi da se otvori sa obe strane ekrana. Moglo bi biti veoma slično oknu „My Day“ u Outlook-u. O svemu tome ćemo uskoro saznati kada Microsoft objavi ovu funkciju.

Što se tiče toga kada će biti dostupan, Microsoft kaže da će okno sa obaveštenjima biti dostupno za Office Insiders na Current Channel na Windows desktopu, a opšta dostupnost će biti u junu. Međutim, vredi napomenuti da Microsoft može promeniti svoje planove i pomeriti izdanje za kasniji datum. Kompanija je to radila i ranije, tako da ne možemo isključiti mogućnost.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje nove planove u vezi sa veštačkom inteligencijom 

Izvor: Neowin

 

Facebook komentari: