ERP 2024

Korisnici WhatsApp-a će uskoro moći da prisustvuju pozivu klikom na link

Uskoro će korisnicima WhatsApp-a biti lakše da pozovu druge ljude da se pridruže pozivu. Meta uvodi opciju za deljenje linkova za pozive. Ako vidite jednu od ovih veza, moći ćete da se pridružite pozivu jednim dodirom. Trebaće vam najnovija verzija WhatsApp-a da biste koristili veze za pozive. Na kartici Pozivi u aplikaciji možete da izaberete opciju Linkovi za pozive. Zatim možete da generišete vezu za glasovni ili video poziv za deljenje sa porodicom i prijateljima.

PCPress.rs Image

Apple već usvojio sličnu funkciju

To je zgodna funkcija i ona koju smo već videli da je Apple usvojio. Prošle godine, kompanija je počela da nudi deljive FaceTime veze koje omogućavaju drugima da se pridruže pozivima sa Android uređaja i Windows računara. Dok Apple omogućava ljudima da unapred zakazuju pozive koristeći veze, WhatsApp neće ponuditi sličnu funkciju.

Pored toga, WhatsApp je počeo da testira šifrovane grupne video pozive za do 32 osobe, rekao je izvršni direktor kompanije Meta Mark Zakerberg. Kompanija će uskoro podeliti više detalja o toj mogućnosti.

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija transkripciju glasovnih poruka

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: