Korisnik u fokusu – kako doći do toga?, Kameleon Solutions, Milan Radulović | BIZIT2021

Milan Radulović, suosnivač i CTO, Kameleon Solutions je potom stupio na binu i predstavio svoju kompaniju kao firmu koja je isključivo orijentisana ka Salesforce rešenjima.

PCPress.rs Image

Predavanje na temu “Korisnik u fokusu – Kako doći do toga?” je bilo posvećeno izazovima na tržištu i odgovorima koje može da pruži adekvatno koncepirano CRM rešenje.

“Jedan od prvih ciljeva koje je Salesforce stavio pred nas jeste da edukujemo tržište. CRM koncept je tada bio relativno nov. Ultimativni cilj jeste poznavati svog korisnika, jer samo tada možete da privučete korisnike i zadržite postojeće. Svi gledaju korisničku podršku kao troškovni centar, imamo silose podataka, nedostaje integracija raznih odeljenja, marketing, prodaja i korisnička podrška nisu adekvatno povezani i koriste sopstvene alate…Tu dolazi do izražaja kvalitetno CRM rešenje koje objedinjuje sve aspekte odnosa sa korisnikom.”

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Salesforce kao holističko biznis rešenje